Ga naar inhoud

josschoubs

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

josschoubs's prestaties

  1. Ik heb het probleem kunnen oplossen. Het was een instelling bij chrome://flags/ waar de fps counter op on stond. Toch bedankt voor de moeite!
  2. Alvast bedankt voor het snelle antwoord maar ...: -bij extensies van google chrome kan ik niets terugvinden (als ik ze allemaal uitzet geeft krijg ik nog de rechthoek met video gegevens) -het gevraagde icoontje is een extensie van pinterest (https://www.pinterest.com/)
  3. Sinds enkele dagen krijg ik in google chrome steeds de gegevens van de videokaart rechtsboven weergegeven. Het is een 'doorzichtige' rechtshoek (4 op 3 cm) waarop de gegevens van de videokaart steeds vermeld staan. Ik kan er (net niet) doorheen kijken. Als ik wil klikken op gegevens die 'er achter' staan moet ik steeds mikken en dat is heel vervelend. Ik heb een nvidia-videokaart. Wellicht is het een instelling maar ik kan ze niet vinden bij google chrome noch bij nvidia. Ik heb in bijlage een screenshot toegevoegd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.