Ga naar inhoud

jo scheepers

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jo scheepers

  • Verjaardag 12-08-1945

jo scheepers's prestaties

  1. Hoi Robke, Ik heb een laptop, merk Acer, type Travelmate 6003LMI. Trouwens, ik ben op de computer van mijn buurman gaan proberen met mijn DVD/RW's en daar reageren de DVD's hetzelfde als op mijn laptop. Ik heb ook nieuwe DVD-RW's gekocht en deze reageren hetzelfde als mijn oudere DVDRW's. Weer bedankt voor je moeite
  2. Maar je moet toch ook met wizzard kunnen branden. Vreemd vind ik dat als de CD/DVD (RW) leeg is en de schijf opstart met Uitvoeren (e:), deze niet wordt herkend. Staat er een bestand op dan wordt de schijf wel herkend.
  3. Hoi Robke, Bedankt dat je mij probeert te helpen. Bij het opstarten van de DVD (+RW) via UITVOEREN (E:): zegt Windows: “Windows kan niet van deze schijf lezen. Deze is mogelijk beschadigd of de schijf is in een indeling, die niet compatibel is met windows”. Start ik op via uitvoeren en er bevinden zich een of meerdere bestanden op de DVD dan toont Windows deze bestanden wel. Bij branden met de wizzard wordt vermeld: De geplaatste CD is geen beschrijfbare CD of de beschrijfbare CD is vol. Etc. Branden met Windows Media Player: Plaats een nieuwe schijf in Cd-station (E:). Als WMP de schijf detecteert, wordt branden automatisch gestart. Branden met NERO op lege DVD lukt wel. Echter het toevoegen van bestanden aan de multisessie schijft lukt wel als ik Nero opnieuw opstart, echter niet als ik met Nero werk en Nero vraagt :Nieuw project toevoegen. Ik heb tevens nieuwe DVD's uitgeprobeerd en deze doen hetzelfde.
  4. Hallo, windows xp herkent mijn dvd niet meer, ook niet na het plaatsen van een nieuwe brander. Wel kan ik er bijv muziek mee afspelen via mediaplayer. Een DVD wissen lukt ook niet via Windows. Ook heb ik een en ander met Nero (versie 7) geprobeerd. Wissen en branden met Nero lukt wel. Echter toevoegen van bestanden aan een multisessieschijf lukt weer niet. Er wordt dan de hele DVD overschreven en de bestaande bestanden gewist Wat kan het probleem zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.