Ga naar inhoud

Dragonyichi

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Dragonyichi's prestaties

  1. Mijn excuses, het blijkt dat de instellingen van mijn tv verkeerd stonden, deze kreeg gewoon een HDMI signaal, maar wist niet dat deze van een PC af kwam. Ik heb nu PC Modus ingeschakeld, en mijn beeld is nu prima in orde. (Ook mijn Muis reageert nu weer soepel) Groeten, Mike.
  2. Dag, Ik heb net een nieuwe grafische kaart ingezet. Mijn oude grafische kaart bestond alleen uit een VGA -> DVI converter en ging zo de TV(monitor) in. Ik heb nooit problemen gehad met de resolutie of mijn muis, tot nu. Mijn muis beweegt niet Meteen als ik mijn muis beweeg. Het lijkt alsof hij even op gang moet komen, net zoals een trein dat ook moet. Er is dus een kleine delay met het aanraken en het bewegen van mijn pointer. Dit vind ik heel hinderlijk, aangezien ik veel games speel waarbij precies moet worden geklikt. Nu er een delay in zit, vind ik het moeilijk om dit nog accuraat te doen. Bij muis onder hardware en printers, heb ik al dingen geprobeerd aan te passen. Maar zonder effect. Wat kan ik nog doen? Ook, sinds ik nu een HDMI aansluiting gebruik, in plaats van DVI lijkt alsof mijn beeld er heel anders uit ziet. Ik kan het niet uitleggen, misschien wel een screenshot. http://prntscr.com/5oxh7v Sommige letters, zoals te zien is op de screenshot, lijken wel donkerder dan andere letters. Ook lijken de kleuren een beetje vreemd(?) -> http://prntscr.com/5oxi2s Ik heb met resoluties bekeken welke het beste is. Alles geeft hetzelfde probleem wat ik hierboven benoem. Help! Groeten, Mike
  3. Goedenavond, Ik heb gisteren een nieuwe behuizing gekocht, een sterkere GPU & een nieuwe voeding omdat mijn oude voeding te zwak was. Nu heb ik bijna de hele nacht gewerkt om alles aan te sluiten, het zelfs een keer opgegeven omdat ik niet wist hoe ik m'n voeding nou moest aansluiten en de front panel connectors op mijn Moederbord. Uiteindelijk toch maar weer een poging gedaan, en via internet een manual opgezocht, en alle stekkertjes toch kunnen installeren. Afijn, alles geinstalleerd, stekker erin, voeding aan, HDMI kabeltje erin, en aanzetten. Blijkt, dat alle led lampjes , fans e.d. wel gaan branden/draaien, maar na 2 seconden valt alles meteen weer uit. Daarna 2 seconden later gaat alles weer aan, en blijft dit zich constant herhalen. Heb ik iets fout gedaan, of is mijn voeding misschien kapot? Ik heb momenteel nog mijn oude GPU erin zitten, omdat mijn nieuwe GPU te groot is(?) voor mijn moederbord, Hij schuift niet helemaal in de PCI slot(?), een hendeltje van mijn PCI slot zit in de weg denk ik. En op mijn andere PCI 16x slot kan ik hem niet plaatsen, omdat er een HDD/SSD bay in de weg zit, deze kan ik niet verwijderen/losschroeven omdat er kleine ronde schroeven die niet los te draaien zijn met een normale schroevendraaier en ik geen idee heb welke schroevendraaier ik daarvoor moet gebruiken. Help!
  4. Ik ga mijn CPU niet OC-en, zou ik met de standaard koeling en standaard cpu koeler goed uitkomen? Bedankt voor je advies over de SSD. Ik wil wel graag alles zelf in elkaar zetten, maar wat als er iets kapot gaat in de kast, hoe weet ik dan wat precies kapot is gegaan, en hoe zit dat eventueel met garantie? Hoe zou dit werken als ik bijvoorbeeld alles laat assembleren door een winkel? Zou er dan wel garantie via hun op zitten als ik de onderdelen aanlever?
  5. Mijn excuses! Link voor behuizing is: http://tweakers.net/pricewatch/415404/sharkoon-vg4-w-groen/specificaties/ Daarnaast heb ik specifiek voor een SSD van 60Gb gekozen, zodat ik hier alleen mijn Windows & 1 game op installeer (i.v.m. kosten die zo laag mogelijk moeten blijven, maar toch wel een flinke krachtpatser qua gaming zal zijn en 't snel laden van windows & dat spel.) Hartelijk dank voor uw reactie! Nog een fijne jaarwisseling toegewenst.
  6. Dag iedereen, Ik wil mijn eigen PC gaan samenstellen. Ik heb een lijstje gemaakt, maar omdat dit mijn eerste PC is die ik zelf wil gaan bouwen, ben ik bang dat verschillende dingen niet gaan passen. (bijv. het moederbord en socket van processor). Ik heb alles zoveel mogelijk nagekeken, of het gaat passen of niet. Volgens mij, moet dit ook kunnen. Mijn vraag is of iemand dit voor mij wil dubbel checken, zodat ik zeker weet dat ik goed zit. Ik zal naast verschillende onderdelen een vraag zetten, waar ik nog over twijfel. Behuizing: Behuizing: http://tweakers.net/pricewatch/415404/sharkoon-vg4-w-groen/specificaties/ Dit is een ATX tower. Moederbord: Moederbord: http://tweakers.net/pricewatch/385452/gigabyte-ga-z97p-d3.html Dit is een ATX bord met een 1550 socket. HDD: http://tweakers.net/pricewatch/297054/seagate-desktop-hdd-st1000dm003-1tb.html Met een Sata 600 aansluiting. Ram: Crucial Ballistix Ram 8GB (2 modules) http://tweakers.net/pricewatch/325301/crucial- Dit is DDR3 , compatibel met mijn moederbord. Grafische kaart: MSI GeForce GTX 970 Gaming http://tweakers.net/pricewatch/416125/msi-geforce-gtx-970-gaming-4g.html Vraag: Deze kaart is bedoelt voor een PCI 3.0 , op mijn moederbord zit volgens mij een 2.0. Gaat dit? of moet ik een moederbord hebben met 3.0 CPU: http://tweakers.net/pricewatch/385717/intel-core-i5-4690-boxed.html Een processor met 1550 socket, dit past dus op mijn moederbord. SSD: 60GB Kingston http://tweakers.net/pricewatch/326926/kingston-ssdnow-v300-60gb.html Dit is alleen voor windows te installeren en 1 spel. Voeding: 600W Corsair Builder CX600 V2 http://tweakers.net/pricewatch/284705/corsair-builder-cx600-v2.html Vraag: Gaat alles wat ik wil aansluiten, hierop passen (qua stekkers, etc). Mijn grafische kaart heeft 2x 6-pins connector nodig. Op deze voeding zit 2x 6+2 pins? Kan dit dan gewoon gebruikt worden om mijn grafische kaart aan te sluiten. En gaat de rest passen qua kabels. Dit is mijn lijstje van componenten die ik in mijn pc wil hebben. Gaat alles met elkaar werken, en kan alles op elkaar worden aangesloten? Moet ik nog kabels erbij kopen, zoals sata kabels? Of worden deze bij de HDD en SSD geleverd? Bedankt voor de moeite! Ik ben benieuwd of mijn "Research" goed is geweest Groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.