Ga naar inhoud

geoffrey1988

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door geoffrey1988

  1. Goedendag. Sinds kort heb ik een probleem met mijn pc en laptops. Ik ben met mijn pc upgrade gegeven naar windows 10. Hierna zijn alle problemen begonnen. Mijn eerste externe hardschijf gaf van de ene op andere dag een foutmelding dat deze geformatteerd moest worden. Ik heb via recovery programma wel wat bestandjes er af kunnen halen. Maar van de 500 Gig was ik in feiten 99% van me afbeeldingen etc kwijt die het niet meer deden. Ik heb geprobeerd deze hardeschijf aan te sluiten op mijn laptop ( hier hangt tevens een externe hardeschijf van 1 terrabyte aan. Deze gaf een dag later het zelfde probleem. Mijn pc zelf heeft momenteel het probleem dat deze normaal opstart. inlogscherm wachtwoord invoeren start op. vervolgens behoord te pc naar je begin scherm te gaan dit gebeurd niet. Taakbeheer kan geopend worden. maar veder start er van windows zelf niks op. Tevens kan ik een enkele keer wel een ubs stick openen op allebei me laptops. en andere keer geeft deze zelfde probleem aan geformatteerd worden. Op mijn hardeschijven staan voor mij zeer belangrijke gegevens waardoor ik de schijven niet kan formatteren. De schijven zijn beide zichtbaar in disksysteem. De eigenschappen zijn niet zichtbaar. Maar moment dat ik doorklik krijg ik de eigenschappen en grootte etc van de schijven wel te zien. moment van bevestigen is hij dit weer kwijt en geeft die weer 0 aan. Op mijn pc heb ik al Recovery geprobeerd maar windows bestanden werken niet meer. wat kan ik nog doen.
  2. helemaal niemand die hier verstand van heeft ?
  3. Ben veder nog er achter gekomen dat het in sqlite_sequence staat. hoe kan ik dit veder lezen of decoderen
  4. Goedendag. Hierbij hier mijn eerste post. Ik ben Geoffrey, Ik zit met een Probleem. Ik heb het programma Airdroid op mijn pc staan deze gebruikte ik altijd om bestanden van mijn telefoon naar mijn pc te zetten. Het probleem is als volgt. Ik heb airdroid op mijn pc staan back up gemaakt. pc opnieuw geinstaleerd en bestanden weer overgezet naar nieuwe pc. programma moest opnieuw instaleren. ivm dat pc deze niet zag door 2 schijven. Maar nu krijg ik het programma niet meer aan de praat. alle files etc heb ik geknipt en in de nieuwe map geplaatst zodat deze weer herkent zou worden. maar dit is niet het geval. Krijg nu constant fout melding dat ik mijn gebruikersnaam + wachtwoord moet invullen. en deze pakt het programma dus niet. klopt het dat deze gegevens in een file van het programma wordt opgeslagen. zo ja waar en hoe kan ik deze openen. heb div files er van geprobeerd te openen. maar krijg dan kladblok bestanden met hele teksten maar geen wachtwoord of gebruikers naam. hier onder de files die ik heb. - cache.log.dll - System.Data.SQLite.dll -Transfer.db - Transfer.db - update.log - Settings.ini - AirNotify100.db Heb al div opties geprobeerd. alles verwijderen en opnieuw instaleren. opnieuw instaleren zonder oude gegevens logt die ook niet in. je kan een code scannen met je telefoon in het programma werkt ook niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.