Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Wouter123

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Bedankt luroy voor je reactie! Ik zal het proberen, maar is het überhaupt mogelijk om in de bios te komen als er sowieso niets op het beelscherm komt?
  2. Ja dat ook, nog steeds geen video output
  3. Hallo allemaal, Ik weet eigenlijk niet meer wat ik kan doen, ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen Een aantal weken geleden werd de harde schijf van mij vader wel erg vol en besloot hij een 2e schijf te installeren. Dit hebben we gedaan maar toen we de pc na installatie weer opstartten kwam er geen video output... De ventilatortjes gaan wel draaien maar het lichtje dat normaal brandde achter de aan en uit knop deed het niet. De harde schijf maakte ook geluiden (dus ik neem aan dat die het doet). We besloten de 2e schijf maar weg te halen maar zelfs toen deed de computer het nog steeds niet en kregen we de melding dat het scherm geen video input had. We hebben het scherm ook op andere computers getest maar daar deed hij het wel. Daarna heb ik het moederbord nog "getest" door alle ramplaatjes (weet niet hoe je die noemt) eruit te halen en de computer op te starten, die ging toen piepen dus dat was een goed teken (tenminste dat zeiden ze ). De cd-lezer werkt ook nog. Dit heb ik al geprobeerd: -cmos resetten -niets anders aansluiten dan de harde primaire schijf -kijken of er kabels los zitten Bij voorbaat dank! Groeten, Wouter
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...