Ga naar inhoud

Cruiser033

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Cruiser033's prestaties

  1. Was dit inderdaad vergeten bij vermelden, ik heb nog een dvd drive liggen
  2. 3 dagen later is de totaalprijs bij Azerty voor deze samenstelling van oorspronkelijk 953,31€ naar 982,70€ gegaan ... dit is een verschil van bijna 30€
  3. Ik zet mijn bestelling even 'on hold' tot er nieuwe prijzen bekend zijn. Bedankt voor de tip!
  4. Hier ben ik zéér veel mee Yannick, bedankt! Zeer waarschijnlijk zal het deze set-up worden, maar dan voorlopig toch met het 8Gb geheugen om er iets af te knibbelen. Verder zeer mooie samenstelling, ook de goedkopere voeding (die eveneens modulair is!) en betere GPU is mooi meegenomen! Behuizing wens ik te behouden, vind dit naar mijn smaak toch wel één van de mooiste beschikbaar. Levertijd speelt absoluut geen rol voor me.
  5. Is dit eventueel iets? Wel iets boven budget, maar goed ... Azerty - 934,99€
  6. Ik wil voornamelijk graag de reeksen spelen van Far Cry, GTA, Assassins Creed. Ik speelde deze vroeger op PS3 maar ga de stap naar opnieuw een andere console niet meer zetten, daarom nu een gaming pc die ik nadien zelf kan upgraden wanneer echt nodig.
  7. Wow @Bambino, ik heb de info over Corsair doorgenomen en je zou zo maar denken dat Corsair een gerenomeerd merk is!? Bedankt om dit te delen, dit is iets waar zeker rekening met gehouden wordt bij aankoop. Uw vooropgestelde CPU en grafische kaart zijn inderdaad beter en genieten eveneens mijn voorkeur. Maar net als Yannick vraag ik me af of de voeding van 700w geen overkill is? Teveel kan geen kwaad veronderstel ik, te weinig daarentegen... maar als ik hier iets kan besparen graag natuurlijk! U verdubbelt ook het ram van 8 naar 16Gb? @Yannick, een vergelijkende samenstelling met Intel is uiteraard zeer welkom, al heb ik niet veel marge meer buiten mijn budget. U stelt eventueel 8-core voor, maar zal het moederbord in mijn opstelling daar nog goed met om kunnen of dient dit ook te veranderen? Bedankt beiden!!
  8. Beste mensen, ik ben al een tijdje niet meer mee in deze wereld dus had ik graag voor alle zekerheid jullie advies gevraagd i.v.m. een nieuwe pc. Ik heb een opstelling voor ogen maar wou graag weten of dit een degelijke set-up is en/of er eventueel suggesties zijn? Bedoeling is om deze pc enkel te gebruiken voor gaming toepassingen (voor mail, internet, etc gebruik ik laptop). Alvast mijn dank! Behuizing: MSI Radeon R9 270 Gaming,2GB Koeling: Cooler Master Hyper TX3 EVO OS: Windows 8.1 Harde schijf: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ, 1TB (heb ik nog liggen) Waarvoor heb ik een PC nodig? Gaming Wat is mijn budget? 800€-900€ Een merkcomputer of een samenstelling? Samenstelling Ga ik overklokken? Neen Ga ik later upgraden? Ja Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? Ja Ga ik zelf assembleren? Ja Heb ik een besturingssysteem nodig? Ja Ga ik zelf installeren? Ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen? Prijs/prestatie gericht dacht ik meer aan AMD? Heb ik nog randapparatuur nodig? Neen Heb ik specifieke wensen? Neen Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? België, ik dacht aan MyCom.be
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.