Ga naar inhoud

NonSow

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

NonSow's prestaties

  1. Ik heb inmiddels de ophcrack geprobeerd, het was een andere f-toets dan ik probeerde om in het juiste menu te komen. Helaas is mijn wachtwoord ook op deze manier niet te achterhalen. Waarschijnlijk heb ik twee x een type fout gemaakt bij het de laatste keer veranderen. Is er een mogelijkheid om met je oude wachtwoord toch in te loggen? Ik raak een beetje radeloos.
  2. Hoi Mako, Dankjewel voor je reactie. Ik snap dat het een wat riskante vraag is als het op wachtwoorden aan komt. Helaas ben ik zo dom geweest en ik weet echt niet zo goed hoe ik het anders moet gaan oplossen... Ik heb inmiddels de link gebruikt die je me stuurde maar niet alles werkt zo als beschreef. Is het de bedoeling dat ik het geheel op een cdrom brand of alleen een bepaalt onderdeel? Ik ben echt een leek hierin. Bij het opstarten van de pc kan ik niet kiezen voor het opstarten van de dvd drive, doe ik iets fout? mvg. NoSO
  3. Ik ben het wachtwoord vergeten van de administrator. Maar ik heb er alleen wat dingen opgezet zoals popcorn time, xbmc en de normale office dingetjes. Foto's en verdere bestanden heb ik eigenlijk nooit op mijn laptop. Alles wat er dus op staat is vervangbaar. Van mij hoeft de laptop niet perse leeg een manier om m'n wachtwoord te achterhalen of een andere manier om hem weer te gebruiken voldoet natuurlijk ook.
  4. Daar heb ik ook al gekeken. Het advies daar is te bellen met microsoft(90 cent per minuut) of via een cd een opstartprogramma gebruiken. Helaas heb ik die niet en ook geen cd's om te branden. Heb je misschien een idee hoe ik anders de computer leeg kan halen?
  5. Goede middag, Ik ben mijn wachtwoord vergeten voor mijn laptop(windows 7). Nu is mijn vraag, hoe kan ik mijn wachtwoord achterhalen of anders, hoe kan ik mijn laptop helemaal leeg halen en opnieuw opbouwen. Ik heb alleen een externe harde schijf maar geen cdrom om andere usb. Op de laptop staat eigenlijk nog niets, dus er zijn geen bestanden die ik zou willen behouden. Grtz. Noso
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.