Ga naar inhoud

handoko

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door handoko

  1. IN het plaatsje waar ik zit heeft niemand een telefoon aansluiting.Daarom een stick.Maar ik koop een andere router daar zit het probleem.De router die ik nu hebt is beperkt.alleen keuze uit 6 poorten.
  2. ik kan bij deze router geen andere poorten in zetten.tp-link router ,alleen de vaste poorten waar onder poort 80. Ik denk dat ik een ander router moet kopen.Ik gebruik hem in Indonesia. ,
  3. Ik gebruik een usb modem in een router.Heb ipcamera op aangesloten maar kan alleen forwarden in voorgedrukte poorten.Ik kan poort 80 kiezen,echter ik kan niet op ok drukken dat pakt hij niet. Router is tp-link. Ik krijg de camera wel in mijn netwerk maar dus niet op internet. Heb ik een zwaardere router nodig waar ik zelf een poort kan kiezen 99 of werkt dat niet omdat ik een een usb stick als modem gebruik.Gaarne advies.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.