Ga naar inhoud

SilkeT

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door SilkeT

  1. bedankt gevonden het was de ssl instelling in bitdefender.
  2. helpt niet. steeds hetzelfde ook met andere pagina's van microsoft. (msn live,outlook)
  3. Bedankt LuRoy, maar dit was reeds in orde en lost dus niets op. En volgens mij heeft dat van de antivirusinstellingen geen nut, omdat het alleen bij deze website gebeurt en niet in het algemeen bij Chrome of Inernet Explorer.
  4. Hallo, Sinds enkele weken zit ik met het probleem dat www.outlook.com niet meer wil openen. Dit is zo bij Google Chrome en Internet Explorer. Het is ook enkel bij deze site, bij geen enkele andere heb ik een probleem ervaren. Dit is hetgene wat op het scherm komt: Deze webpagina is niet beschikbaar Opnieuw ladenDetails verbergen De verbinding met login.live.com is verbroken. Controleer je internetverbinding Controleer je kabels en start alle routers, modems of andere netwerkapparaten die je gebruikt opnieuw op. Sta Chrome via je firewall- of antivirusinstellingen toe het netwerk te gebruiken. Als dit programma al wordt vermeld als een programma dat toegang heeft tot het netwerk, kun je proberen het uit de lijst te verwijderen en het opnieuw toe te voegen. Als je een proxyserver gebruikt... Controleer je proxyinstellingen of neem contact op met je netwerkbeheerder om te controleren of de proxyserver werkt. Als je denkt dat je geen proxyserver zou moeten gebruiken: Ga naar het menu 'Chrome' > Instellingen > Geavanceerde instellingen weergeven... > Proxyinstellingen wijzigen... > LAN-instellingen en verwijder het vinkje naast 'Een proxyserver voor het LAN-netwerk gebruiken'. Foutcode: ERR_CONNECTION_RESET Hoe kan ik dit oplossen? Met vriendelijke groeten, SilkeT
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.