Ga naar inhoud

Destke

Lid
  • Aantal items

    372
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Destke

  • Titel
    Lid
  • Verjaardag 06-08-1989

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Home Premium 64-bit
  • Monitor
    Acer G24
  • Moederbord
    Gigabyte AM3 GA-MA790FXT-UD5P/AM3 ATX DDR3 1666
  • Processor
    AMD AM3 Phenom II X4 955 3.2GHz 8mb cache BOX
  • Geheugen
    3x2GB OCZ GOLD DDR3
  • Grafische Kaart
    Sweex, Nvidia 9800GT
  • Harde Schijf
    Extern: Lacie 1TB/Intern: Seagate 1.5TB
  • Voeding
    BeQuiet, 750w
  • Geluidskaart
    Onboard
  • Behuizing
    Coolermaster Storm Sniper
  1. Die zijn er niet Er moet toch een makkelijkere oplossing zijn. Niet dat het zo'n groot probleem is maar toch. ---------- Post toegevoegd om 12:37 ---------- Vorige post was om 12:29 ---------- Heb dan maar voor het alternatief gekozen, het detail panel. Dat werkt ook.
  2. HalloOm even duidelijk te maken, ik ben de beheerder en kan dus in het register sleutelen. Probleem is dat ik geen details meer zie bij mijn foto's, hoe dit komt dat weet ik niet, dat is sinds kort. Om het een en ander op te klaren geef ik alvast een screenshot. Als jullie weten hoe dit op te lossen, ik ben daar alvast erg dankbaar voor. Dankjewel
  3. Als dat icoontje in de taakbalk ok is dan moet ik er niet meer naar kijken Soms zijn het gewoon witte streepjes, daarom vroeg ik het mij af.
  4. Het icoon zegt dat er een slechte verbinding is, maar in netwerkcomfiguratie zegt hij van niet. Hoe komt dit.
  5. Ik kan geen pictogrammen meet verplaatsen of op een andere plaats kwijt op men desktop. Alles word, laten we het zo zeggen, naar de linkerbovenhoek verplaatst, zelfs een kopie van de prullenmand. Iemand die raad weet.
  6. Ik heb het getest, maar zag al meteen dat het niet ging werken, ik zie hier geen dns, en ik heb geen router, waarom dan statisch gaan?
  7. Jup 1 computer, de rest heeft geen last, zijn laptops. Maar daar kan ik niet aan, privé;
  8. Dat staat op automatisch jah, tot daar was ik ook al gekomen. En wat je daar zegt van in mijn logs... daar staan beiden in, ipv4 en ipv6
  9. ipconfig2.txt Zo ik heb 2 attachments bijgevoegd, zoals gevraagd. Ik hoop dat jullie er iets mee zijn, zodat ik snel van dit probleem af ben, en ik de omzeiling van /release /renew niet meer moet doen. ipconfig.txt
  10. Zo een ding dat ze erbij geven, Een D-Link, zelfde type als dat van telenet.
  11. Hier is geen enkele computer draadloos op dit moment wegens een kapotte router, daarom allemaal met de kabel.
  12. Bedankt voor het antwoord, al denk ik dat het eerder softwarematig zal liggen. Aangezien het bij het opstarten is, en de mensen die met de draad werken hier er geen last van hebben. Dat is mijn ervaring dan toch.
  13. Ja het is telenet, al doet dit niet terzake. Maar zoals ik al zei, zit ik niet op de router. Ik zal anders even schematisch mijn netwerk voorstellen Telenet Modem ---> Switch ---> Draad naar mijn kamer --> Switch --> Draad naar mijn pc Waar al die andere draden naartoe lopen doet natuurlijk totaal niet tersprake maar zo heb je toch een idee.
  14. Mijn pc doet tegenwoordig weer raar. Als ik hem opstart dan geeft mijn netwerkicoon een foutmelding dat er geen netwerkverbinding is. Nu het valt alvast niet op te lossen met probleemoplossing. Wat er zich voordoet is het volgende: bij ipconfig kan ik duidelijk zien dat hij een lokaal routeradres aanneemt, ook al zit deze draad op een switch. Het adres is 192.168.1.100 terwijl dit iets in de trend van 84.xxx.xxx.xxx moet zijn. Ik heb het probleem tijdelijk opgelost door een bat file aan te maken met een ipconfig /release en een ipconfig /renew. Maar dit is natuurlijk enkel het probleem
×
×
  • Nieuwe aanmaken...