Ga naar inhoud

Excelliefhebber

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Excelliefhebber's prestaties

  1. Beste Alpha, Super! Het gaat om bestanden die we ingevuld teruggestuurd krijgen van allerlei managers. Soms zit er 1 tabblad in (met data over 1 klant), maar soms ook 20 bladen met dus data over 20 klanten. Ik zoek een oplossing om -zodra ik de file open- met 1 druk op de knop per tabblad of liefst alle tabbladen tegelijk de data over te zetten naar het doelbestand, waar dus reeds alle klanten in staan. De nieuwe data moet dus de oude overschrijven. Ik wil liever niet verplicht worden om de bestanden eerst in 1 map te plaatsen, maar als het niet anders kan is het niet anders. Ik werk met Windows 7; Excel 2010 De directory en bestandsnaam is: C:\Users\Rene\Documents\Klantoverzicht.xlsx Alvast bedankt!
  2. Goede morgen, Ik ben al een tijdje op zoek naar een code om tabbladen uit een excel file weg te schrijven naar 1 file met tabbladen met dezelfde namen. Het gaat om meerdere files met meerdere tabbladen die in 1 file moeten komen. Alles wat in de tabbladen staat mag worden overschreven. Alvast bedankt! René
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.