Ga naar inhoud

Leon_Art

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Leon_Art

  1. Ah dank! Dat is een duidelijk overzicht. We hebben al een Windows 7 CD, dus dat is gelukkig geen probleem nu. Heb je misschien ook een aantal aanbevelingen voor welke laptops goed zijn en misschien een site waar je makkelijk een pc samen kan stellen?
  2. Dag Yannick, ja, in principe was dat wel een beetje de hoop. Maar we hebben totaal geen idee of dat een realistisch verzoek is. (Klopt het trouwens dat laptops duurder zijn dan vaste PCs als ze in de praktijk even goed zijn. In termen van: systeemeisen, levensduur, etc.?) Ze zegt dat ze er eigenlijk voor moet zitten om het goed te kunnen ervaren wat ze wil. (Ik heb zelf een scherm van 43 cm diameter, en als ze daarop aan het lezen is heeft ze vaak minimaal 150%-175% ingezoomt.) Maar 24" zou ook wel kunnen denk ik. Ze heeft zelf de voorkeur voor Windows 7, die kent ze al, 8 nog niet. Ik zou ook niet weten wat er beter aan is. De boxen moeten op deze manier worden verbonden? http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32251819639_1/New-4-Way-AMP-font-b-Stereo-b-font-font-b-Speaker-b-font-Terminal-Plate.jpg http://pad2.whstatic.com/images/thumb/d/d6/Extend-Speaker-Wires-Step-2.jpg/670px-Extend-Speaker-Wires-Step-2.jpg Maar die zijn toch vrij makkelijk in zo'n dingetje te solderen/schroeven? https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWgH2t-t6bwg0cIv7jmlMTR0XdKXjjYbESFB7CQG24uxdcZKUh Qua toetsenbord heeft zo ook nog wel één voorkeur: het liefst met wat ruinte tussen de toetsen, zoals deze: http://www.replacementlaptopkeys.com/images/toshiba_p840_laptop_keyboard_key.jpg en liever niet zoals deze: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/QWERTY_keyboard.jpg Zijn dit lastige verzoeken?
  3. Dag Yannick, je bent geweldig; heel fijn dat je wilt helpen. Een vaste pc heeft nu de voorkeur. Ze wil het liefst niet meer uitgeven dan €500, maar als de pc duurder is maar daardoor wel dingen als De Sims 4 heel goed kan laten draaien dan is dat belangrijker. Een echt vastomlijnd budget is er niet. Ik weet niet precies wat schermresolutie moet zijn (aantal pixels/cm2 of het aantal inch dat de diagonaal van het scherm is), maar ze wil wel graag een erg groot scherm: zo'n 80 cm breed en 50 cm hoog. Bij een vaste pc moet er inderdaag sowieso nog een scherm; toetsenbord; en muis bij; een cd-rom reader ook, maar een cd-rom writer hoeft niet; we hebben nog twee boxen van een radio, hopelijk passen die er ook bij. Bedankt Yannick!
  4. Ik zie nu dat ik een stomme spelfout heb gemaakt (gezecht ipv gezegd), misschien nog wel meer. Vergeef me, ik ben best wel dyslectisch.
  5. Hallo, ik weet zelf niet zo heel veel van computers, en mijn vriendin zo mogelijk nog minder. Elke hulp is welkom. Een tijd geleden is de laptop van mijn vriendin kapot gegaan en nu wil ze graag een nieuwe (of 2de hands, als het maar goed werkt) desktop of laptop om de Sims 4 er op te kunnen spelen. Ze wil graag dat deze (en de mogelijke uitbreidingen etc.) er erg fijn op kunnen lopen (dat ie niet snel vast loop, snel laad en dat het er mooi uit ziet). Daarnaast wil ze alleen wat tekst verwerken, films kijken/downloaden, enzo. Voor de rest heeft ze niet echt andere wensen. Ze heeft gezecht dat ze graag aan de ideale systeemeisen wil voldoen, die zijn hier te vinden: http://www.systemrequirementslab.com/cyri?gameName=the-sims-4&itemId=12305&p=r Ik had gehoord dat het zelf samenstellen van computers veel goedkoper kan zijn. Dus ik vroeg me af of mensen hier een idee hadden wat dit uiteindelijk zou kunnen gaan kosten en waar we dit zouden kunnen kopen. Ik had zelf deze site (http://pc-samenstellen.nl/goedkope-starters-computer) al wel gevonden, maar... welk type ik moet selecteren en welke andere dingen daar het 'bijhoren' weet ik niet. Ik denk dat een desktop voor haar het fijnst zou kunnen zijn. Ze zou wel graag een laptop willen omdat ze die kan meenemen, maar ze wil dan geen zware en ze heeft redelijk slechte ogen dus een groot scherm zou ze ook héél fijn vinden. Alvast bedankt voor welke hulp dan ook. P.s. Ik zie nu pas dat dit een .be-site is, wij wonen in midden Nederland vlakbij de Duitse grens, ik neem aan dat dit het niet heel erg lastig maakt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.