Ga naar inhoud

Liesiewiezie

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Liesiewiezie's prestaties

  1. Beste LuRoy, Ik heb het daar inderdaad gevonden! SUPERbedankt!!! Ik voel me echt een dommerik, maar aangezien dat mijn expertise niet is... was het even paniek. Alleszins enorm bedankt!!
  2. Beste, Gisteren heb ik uren aan een Word-document gewerkt. Ik stuurde dit document enkele dagen door via facebook naar een vriendin. Voor het gemak heb ik dit Word-document vanuit het gesprek met die vriendin geopend (niet gedownload). Ik ben hierin beginnen werken (en ben niet zeker of ik dit document al specifiek op mijn bureaublad had opgeslaan). Tijdens mijn werk druk ik regelmatig op ctrl-s, zodat hij het document safed. Dit heb ik gisterenavond voor het slapen ook gedaan. Daarna heb ik gewoon mijn laptop dichtgeklapt, zoals ik altijd doe om de andere openstaande internetvensters (verschillende teksten) niet te verliezen. Deze morgen wil ik het bewerkte document naar mijn eigen email sturen om er eventueel op een andere plek ook aan te kunnen werken. Ik sla het document op en verander de datum (titel + datum) en sluit het venster. Als ik daarna het document zoek om het aan mijn emails toe te voegen, vind ik het nergens meer terug. Ik heb als gekeken naar mijn Word-options, autosave. Dit gebeurd blijkbaar om de 10 minuten, maar als naar de browse ga dan is de map leeg... Als ik op de hele harde schijf opzoek op de titel(+datum) waarmee ik het document had opgeslagen, vind mijn pc die titel zelf niet weer, hij toont me altijd de oudere versie (die ik enkele dagen doorstuurde naar mijn vriendin). Ik begin natuurlijk te twijfelen aan mijn daden, maar ik meen me te herinneren dat ik opnieuw heb opgeslagen, en gewoon het getal van de datum heb aangepast... Ik heb echt veel werk gehad en was blij met het resultaat... kan iemand me helpen om dit document toch ergens terug te vinden?! Vriendelijke groeten, Liesbeth
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.