Ga naar inhoud

little_wings

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door little_wings

  1. Mooier vind ik die Dell eerlijk gezegd niet, geef mij maar het iets rankere design van die Pavilion... Meer futuristisch misschien maar het design van die Dell lijkt erg op die van mijn Medion 't Is gek, hoe meer ik rondlees hoe meer tegenstrijdigheden ik tegenkom. Zo lees ik hier een review http://www.laptopmag.com/review/laptops/hp-pavilion-dv7.aspx?page=3 die de Pavilion dv7-reeks verkiest boven de Studio 17.. Het geluid bij Dell zou ook niet je dat zijn, dat vind ik wel erg spijtig, en zijn videokaart is ook maar 256 MB tov 512 MB bij HP. Aan de andere kant vind ik wel geen reviews over net die specifieke Pavilion (dv7-1240eb) die in de aanbieding staat in die winkel.
  2. Die had ik idd ook al gebookmarkt Beter die dan die HP Pavilion?
  3. Ik wil wel liefst een groot scherm ja, dat vind ik een pak makkelijker als je erg veel tijd achter de computer moet doorbrengen.. Nu had ik een 17" en iets van die grootte verkies ik wel boven een 15".. Alleen denk ik niet dat ik een Dell 17" ga vinden die binnen mijn budget valt, zo rond de 800-950 euro.. Voor dat geld zou ik graag een snelle computer willen vinden die veel verschillende applicaties tegelijk aankan en mooi stabiel blijft; zowel vertaalsoftware als grafische en muziekprogramma's (vb. Photoshop, Audition, Cubase,..), liefst met Intel. Het is niet echt mijn bedoeling om iets te kopen dat het twee jaar goed uithoudt en dan na die tijd weer te upgraden naar iets nieuwers, liefst zou ik eens een laptop willen die het écht lang uithoudt, dit zal immers al mijn vierde worden (2 stuks gestolen, de 3e was een Medion die de geest heeft gegeven). Gamen en dergelijke doe ik niet, dus daar hoef ik geen rekening mee te houden. Goeie service vind ik wel belangrijk zoals ik al zei, gewoon omdat ik er al van uit ga dat er wel eens iets zal aan haperen (nog nooit gehad dat een computer een jaar vlekkeloos werkte) en dan wil ik liefst zo vlot en snel mogelijk geholpen kunnen worden.. Ik kan meestal niet lang zonder computer, vandaar. In de speciaalzaak waar ik de HP zag, vertelden ze me wel dat ze de service van HP veruit de beste vinden. Maar over die van Dell konden ze logischerwijs niets zeggen.. In Fnac raadde iemand me ook Toshiba aan. Zijn die eigenlijk degelijk?
  4. Ja, van zo'n Vaio droom ik wel... alleen al voor het scherm. Maar helaas staat m'n budget het niet echt toe De winkel waar ik de HP Pavilion ging kopen biedt ook een 15,4 of 16'' Samsung aan en raden die aan, alleen raadt iemand anders me net Samsung af.. En een 16" heb ik misschien liever niet, gezien de ettelijke uren die ik doorbreng achter m'n computer... En zo te zien doen ze bij Dell nogal wat promoacties, hier vb http://www1.euro.dell.com/content/products/features.aspx/laptops_great_deals?c=be&cs=bedhs1&l=nl&s=dhs valt de prijs van een 17'' nog wel mee vind ik.. (De HP zou me 945 kosten). Waarmee zou ik beste prijs/kwaliteit evenwicht hebben denk je?
  5. Om te beginnen sturen ze hem al zeker naar Nederland, Sleidinge ofzo, naar het schijnt hetzelfde herstelcenter als voor Acer, dat belooft Al vraag ik me af of ze dan niet nog eens naar Duitsland gaan ook.. Het zal me altijd een raadsel blijven. In elk geval blij dat ik 'm niet heb laten ophalen. Voor de kosten om hem te laten ophalen en terugsturen heb ik een backup en een 500Gb externe harde schijf gekocht, dat zal me beter van pas komen dan nodeloze kosten en een wellicht erg gepeperde factuur (voor een computer die dan nog steeds rommel blijft).
  6. O ja, ik lees allerlei lof over Dell. Is dat echt terecht? Wat een kluwen, al die merken en types!
  7. ...Ik bedoel natuurlijk AF-raden. Voor mij nooit meer Medion, plus, plus jamais, never, nooit.
  8. Er komt nog een staartje aan dit verhaal... Ik was ermee naar een computerzaak geweest waar ze me een andere adapter van Trust hadden verkocht. Die bleek ook niet te werken. Terug met m'n oude naar Fnac, waar vastgesteld werd dat er helemaal niets scheelde met de oplader...maar wel met het stroomcircuit van m'n laptop zelf. Nu, 't was een Medion, na 3 kwartier bellen (5 keer doorgeschakeld) kreeg ik van Medion te horen dat het allemaal m'n eigen schuld was (want geen Medion-oplader, die was immers ontploft na 3 maanden en na veel gemail werd ik nog steeds niet geholpen) en dat het dus wellicht allemaal buiten garantie zou vallen. Ik maakte toch een afspraak om hem te laten ophalen, wat me sowieso al 60 euro zou kosten. Gisteren echter kreeg ik te horen dat ik er daar niet mee vanaf was, want dat ik nog eens 60 euro zou mogen betalen om hem dan te laten terugsturen. Dat terwijl ik dan ook nog eens alle kosten voor de herstelling zou mogen dragen... (nieuw moederbord) Ik heb al dit dus maar gelaten voor wat het was. Ik heb een backup kunnen maken van al m'n data en ben nu aan het rondkijken voor een nieuwe laptop (zie ander topic, alle tips en advies welkom). In elk geval zou ik iedereen aanraden om iets te kopen van Medion, hetzij fototoestellen, computers, laptops.. Ik ben er absoluut niet van te spreken. Dit was al de tweede laptop waar ik niets dan problemen mee heb gehad en de service is ronduit abominabel. Op naar iets beters dus, en die opladers van Trust zijn weldegelijk te vertrouwen als noodoplossing...
  9. Hey, Ik ga een nieuwe laptop moeten aankopen en zou graag wat advies willen inwinnen om geen 'kat in een zak' te kopen.. Ik heb iets snel en degelijks nodig, als vertaler heb ik m'n computer constant nodig. Er moet wat vertaalsoftware op, en bovendien vergaar ik nogal wat muziek op mijn computers.. Ik kan een HP Pavilion dv7-1240eb eindereeks aankopen, maar toen ik op het internet wat forums aan het lezen was, kwam ik ook minder goeie feedback tegen over die Pavilion-reeks. Wat zijn jullie ervaringen ermee? Ik vind een goeie service achteraf ook ontzettend belangrijk, zeker na mijn ongelooflijk slechte ervaring met Medion.
  10. Mja, dit is een universele oplader met verschillende opzetstukjes die speciaal gemaakt is om allerlei modellen te kunnen vervangen. Je kan ook de spanning aanpassen etc. Mijn laptop werkt zonder de oplader (nu is hij wel plat). Medion-kabels zijn erg moeilijk verkrijgbaar... alles van Medion in het algemeen is erg moeilijk om hersteld of vervangen te krijgen door de toch wel erg slechte service..
  11. Hey, Ik heb sinds vandaag een heel bizar probleem met mijn oplader van Trust. Ik kocht deze ter vervanging van mijn oplader van Medion die bij mijn laptop van Medion zat en die ontploft was... Iemand kwam me vanmiddag zeggen dat de oplader raar 'rook'.. Toen ik ging kijken hing er inderdaad een verbrande lucht in de kamer, het lichtje op mijn oplader flikkerde heel snel en onregelmatig en mijn laptop was uitgevallen. Ik heb hem terug opgestart zonder kabel, wat gelukkig ging (ik moest wel een besturingssysteem kiezen bij het opstarten, nog nooit voorgehad!), maar zodra ik de kabel terug aansloot, viel mijn laptop terug uit en flikkerde het lichtje weer. Ik durf hem nu bijna niet meer aansluiten omdat ik vrees dat er iets aan m'n laptop zal zijn als hij nog een paar keer uitvalt. Als ik de kabel gewoon in het stopcontact stop zonder hem aan te sluiten op de laptop, lijkt alles perfect te werken, het motortje draait en het lichtje brandt regelmatig. Maar zodra ik 'm in de laptopingang steek, gaat het helemaal mis. Weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn? Dit gebeurt net nu ik m'n laptop ècht niet kan missen natuurlijk...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.