Ga naar inhoud

ad24

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ad24's prestaties

  1. zekerheid dat deze 100% leeg is en clean kan in gebruik gaan in een andere nas.
  2. met rechtermuisklik komt dit niet, zie bijlage. ook niet wanneer ik bovenaan op de schijf klik of nergens in het menu is het woord formatteren aanwezig.
  3. Ik zie nu 1 groot volume zonder partities. Kga er dan ook vanuit dat deze schijf nu leeg is. (Voordien waren er 3 delen die ik heb verwijderd) Is idd niet voor gebruik in deze pc was enkel om leeg te maken of nog te zien wat er op stond. Maar dacht wel dat ik het volume daar nog zou kunnen formatteren. Alvast dank voor uw replys
  4. als ik dit doe, kan ik dan nog terug? maw is deze nog bruikbaar in een andere nas? er staan nu toch niets meer op (juist?) en het is niet de bedoeling van deze extern in de case te laten steken.
  5. hmz, jawel hoor, eerste zin. Geen letter maar kan ook niet aangezien deze uit een nas systeem komt en dus andere verdelingen had ( met de nadruk op had) heb zopas alle partities verwijderd en dus veronderstel ik ook alle data?! formatteren lukt wel niet maar is mss niet nodig?
  6. heeft dit idd niet maar deze komt een nas systeem. ik had graag de bestanden nog bekeken of tenminste alles kunnen wissen. vandaar de vraag.
  7. In mijn coolermaster case (CM690) heb ik bovenaan een sleuf om een HDD in te plaatsen. Bij apparaat beheer ( WIN 7) kan ik deze schijf bekijken maar deze komt niet bij 'deze computer' om te consulteren . Op welke manier kan ik toch de bestanden lezen en/of de ganse schijf formatteren? Indien extra software nodig, welke?
  8. In mijn coolermaster case (CM690) heb ik bovenaan een sleuf om een HDD in te plaatsen. Bij apparaat beheer ( WIN 7) kan ik deze schijf bekijken maar deze komt niet bij 'deze computer' om te consulteren . Op welke manier kan ik toch de bestanden lezen en/of de ganse schijf formatteren? Indien extra software nodig, welke?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.