Ga naar inhoud

Osiris

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Osiris's prestaties

  1. Hoi, Ik ben wil een PC bouwen voor een vriend en ik vroeg mij af of ik iets over het hoofd zie. De PC zou gebruikt worden voor youtube, word, facebook, etc.. Deze topic is vooral om te weten of ik iets over het hoofd zie. Ik heb nog een optische drive Dit is de lijst op alternate Mvg Osiris
  2. Ram was inderdaad niet compatibel. Heb nieuwe ram sticks en alles werkt prima! Bedankt voor de hulp!
  3. Het is het een probleem als ik die ram sticks aanschaf maar 2x8gb in plaats van 4x4gb? Is een verschil in grote een verschil in compatibiliteit ?
  4. hmm de lijst is zo gelimiteerd zou dat de eenige juiste aankoop zijn?
  5. Update: Ik had mijn RAM-Sticks gewisseld met die van een vrind van mij voor een maand lang en ondervonden geen problemen. Nu heb ik mijn ram sticks terug en na 5 minuten crashte mijn pc dus ik denk dat mijn ram sticks niet compatibel zijn met mijn moederbord toch? grtz
  6. Oke, ik ga moeten nakijken of mijn ram tussen de lijst staat want de ram die speccy vermeld is die van een vriend van me. Zodra ik weet welke het zijn laat ik je iets weten. Bedankt voor de tip!
  7. Ik heb het uitgevoerd en daarna een test gedaan en de resultaten zijn in de bijlage. sfcdetails.txt
  8. Bij fabrieks instelling moet ik dan waarschijnlijk drivers enzo ook installeren toch? Dus als ik het goed begrijp is het best om alles opnieuw te gaan installeren als ik bereid ben de drivers te installeren om op deze manier misschien oude of slecht driver software te gaan vervangen. Laat mij de beste optie aub weten. Veel van PC's weet ik niet af. Kweezie Wabbit danku voor je bijdrage
  9. Herstellen of herinstalleren? Wat is de beste optie? Of maakt dat geen verschil uit?
  10. die methode met de ram te wisselen heb ik al gedaan, in iedere slot waar ik de ram stak en een memtest deed was er niks aan de hand tot als mijn pc een bsod kreeg. Als ik daarna een memtest uitvoerde kreeg ik errors. Momenteel heb ik nog steeds mijn ramsticks omgewisseld met een vriend aangezien nog geen van ons een bsod gekregen heeft of een andere soort crash. Die scan zal ik vanavond uitproberen en ik heb een windows cd dus dat is geen probleem. ik heb al eens mijn pc helemaal opnieuw geinstalleed met de drivers enzo maar dat verholp het probleem niet. Daarom dat ik denk dat het aan hardware ligt.
  11. In de bijlage vind je de test resultaten van de Intel® Processor Diagnostic Tool. TestResults.txt
  12. bij deze mijn speccy link http://speccy.piriform.com/results/QiGhjsz0UIDhXMTKZTNNYpF Ik hoop dat dit je alle info heeft.
  13. Ja ik heb de memtest ook op de andere pc uitgevoert, en die had er geen problemen mee. mijn ondervinding van de ramsticks in mijn pc waren wel als ik die verplaatste in andere slots of 1tje verwijderde en dan een test deed was hij in orde het was maar als ik een BSOD kreeg en daarna een test deed dat ik foutmeldingen kreeg. De tests die ik uitvoerde op het mobo denk je dat die tests goed/betrouwbaar zijn? Of zou er een mogelijkheid zijn dat die iets over het hoofd zien?
  14. Hallo, Dankuwel om in dir nare probleem naar een oplossing tz zoeken ik laat je op voorhand weten het zal niet gemakkelijk worden! Vannavond zal ik speccy downloaden en jou die link bezorgen. BlueScreenView heb ik al en de dump files staan in bijlage van dit artikel. Ik zorg ook voor een resultaat van die mobo test vanavond. Wat is jou gedacht van het verhaal met mijn ramsticks als ik vragen mag. Groeten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.