Ga naar inhoud

Sjraa

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sjraa

  1. Hoi, Om volledig te zijn op u vragen, ik wil een desktop-pc met W-xp omzetten naar Ubuntu 14.04 Het programma cdburnxp werkte perfect, en het is gelukt. Bedankt voor de suggesties en tot weer. Gr. Sjraa.
  2. Ik wilo een opstartschijf maken om een iso-bestand te starten om een programma te installeren.
  3. Hoi, Ik heb eerst geprobeerd om wpa2 om te zetten naar wep, gaat wel maar daar moet je wel, ik denk minstens 1 encryptie-sleutel in voeren, er zijn bij vier mogelijk invoerplaatsen. Ik weet niet wat dit inhoud, en wat je moet invullen. Ben toen naar draadloze instell. gegaan en heb bij onder tabblad basis de band aangepast van 2.4 GHz,b/g/n naar 2,4 GHz b/g ingesteld, en de n weg gelaten. Na opstarten kreeg ik wel verbinding met internet, hoop dat dit stabiel blijft, en dank u verder met u medewerking voor deze oplossing. Gr. Sjraa.
  4. Hoi, De driver link heb ik uitgepakt, moest hierna wel nog eens alles uitpakken doen. Ik zie dat Fujitsu siemens computers wlan 802.11b/g (SiS163u ) is geinstalleerd. Hij ziet mijn modem sitecom 341. deze heeft radiotype 802.11n met WPA2-psk Heb verschillende malen geprobeerd connectie te maken en opnieuw opgestart maar geeft melding kan geen verbinding maken....dus hij mist nog iets???
  5. Hoi, Uitgevoerd zoals hierboven beschreven. staat daar:: USB\VID_0BF8&PID_100F&REV_0300
  6. Hoi, Ik heb het programma Speccy uitgevoerd, en zie bij netwerk dat wifi niet is ingeschakeld. Ik voeg een tekst-bestand bij misschien kan u hier uithalen welke driver software er geinstallerd moet worden. B.v.d. JANSSEN-PC.txt
  7. Hoi W7 installatie heb ik gekocht een update disk , updates zijn uitgevoerd, neem aan dat dan ook servicepack 1 is geinstalleerd. Is dit ook te controleren. en apparaatbeheer heb ik een printscreen gemaakt. zie bijlage bericht.
  8. Op de laptop van Fujitsu siemens Amilo li 1818 zat eerst windows vista, dit heb ik verwijdert om windows 7 te gebruiken. Vista vond ik een slechte versie die niet prettig werkte. Sindsdien ik windows 7 heb werkt het draadloos moduul van wifi niet mee, er zit een aparte schakelaar op en als ik die aanzet licht er wel een groen ledje op. Maar krijg geen wifi scherm te zien. Deze laptop gebruik ik voor verenigings doeleinden. Tot nu toe moest ik via een netwerkkabel werken om nieuwe software te downloaden. Graag een oplossing hiervoor. b.v.d.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.