Ga naar inhoud

clodica

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

clodica's prestaties

  1. hi, super bedankt! dit heeft geholpen. alles is normaal nu. Problem solved. thanks again!
  2. hi, ik gebruik google Chrome. ik heb zojuist de cache geleegd maar dit helpt niet. wat moet ik precies allemaal aanvinken van de browsergegevens? alvast bedankt;
  3. Hallo, sinds een paar dagen heb ik problemen met mijn advertentie teksten online. Ik zie tussen mijn tekst de html codes staan wat niet de bedoeling is. De tekst is nu zonder spaties of opmaak en met de codes van Html. Via een vriendin heb ik gevraagd om het even te checken en of dit ook zien is bij haar maar het blijkt normaal te zijn. Het is dus blijkbaar alleen op mijn pc. Dit sinds gisteren. Ik heb even gecheckt op een andere site maar mijn teksten zijn normaal zonder codes en met opmaak. Het is enkel op 1 bepaalde site. Hoe kan ik dit uitschakelen en mijn tekst opnieuw normaal zien? alvast bedankt! mvg
  4. betreft de foto's is het probleem weg, mij pc reageert nog wel raar. je mag dit topic afsluiten en ik noteer mijn volgende problemen eerst wel voor ik een nieuw topic aanmaak. alvast bedankt.
  5. super, bedankt voor deze tip. ik zal dit zeker en vast doen als ik dit probleem terug heb. grtjs
  6. Hi bedankt voor jouw reactie. Het was inderdaad een opgeslagen website dat mijn man had opgeslagen zonder mij dit te laten weten dit is ondertussen verwijderd. betreft de extensies, deze worden nu wel getoont in mijn afbeeldingen, zie screen shot. wat het probleem was met de foto's weet ik niet maar voorlopig is het weg.
  7. het gaat zeker niet om verschillende soorten bestanden. alle foto's waren van mijn camera en waren op de pc gedowload op hetzelfde moment. de ene toonde klein aan en de andere dan weer niet. de volgende keer dat ik keek waren het dan weer andere foto's, het wisselde constant. Om een of andere reden is het probleem weg op dit ogenblik. wat het was blijft nu een mysterie Na de malware scan heb ik nu wel een file op mijn bureaublad van Opt in files en Google Opt in html, weet jij wat dat is en of ik dit mag verwijderen? alvast bedankt.
  8. sinds kort heb ik problemen met mijn foto's op de pc. sommige foto's tonen de ene keer heel klein, de andere keer dan weer gewoon groot. als ik via beeld grote pictogrammen aanklik krijg ik grote foto's maar sommige zijn dan onscherp tot dat je ze aanklikt en bekijkt via een foto programma. dan is het terug normaal scherp. ik heb al gescand met een malware programma maar dit helpt niet. wie kan helpen? alvast bedankt.
  9. Hi voorlopig gaat alles goed, de enige opmerking is als ik een internetpagina wil veranderen in de startpagina gaat het terug naar de omnibox i.p.v. de andere Google startpagina. dit alleen wanneer ik het op 'huis' icoontje klik, als ik klik op een nieuw tabblad krijg ik de vernieuwde startpagina waarbij ik linksboven kan typen, juist onder de omnibox. Dit is een kleine opmerking vergeleken met de vorige problemen dit ik had. daar kan ik wel mee leven, LOL. nogmaals bedankt voor alle hulp!
  10. voorlopig nog geen opmerkingen ik heb er wel nog niet veel op gewerkt vandaag. morgen weet ik meer. ik hoop wel dat alles nu 'smooth' verloopt! bedankt voor alle hulp!
  11. Hier dan de bijlage van Adwcleaner. AdwCleanerS1.txt
  12. het is toch gelukt, ik begin nu te downloaden en zal dan het bestand als bijlage erbij voegen.
  13. ik wou nu Adw cleaner downloaden maar helaas werkt de link niet, kan je deze eens terug erop plaatsen? of zoek ik het zelf via internet? de link werkt ook niet via de site van telenet! hoe zou dit komen? alvast bedankt.
  14. Hi Kape Ik heb een vraagje voordat ik nu ook AdwCleaner download wat is er ondertussen gevonden in de logbestanden? ik ben een leek met deze software en graag wil ik begrijpen wat er ondertussen gebeurd is. hebben jullie gekeken wat er mis is op mijn pc? indien ja, wat is er gevonden? Adwcleaner heb ik al eens gebruikt (vroeger) en de man die mijn pc herstelt was er geen grote fan van omdat er soms problemen opduiken achteraf... wat is jullie ervaring met adwcleaner? moet ik ergens opletten voordat ik dit download? iets uitvinken ofzo? enfin, alvast bedankt voor alle hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.