Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Monoceros

Lid
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Monoceros

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 25-03-1965
 1. Ik heb een NAS aangeschaft en wil een backup maken met robocopy. In de .bat file heb ik volgend commando : robocopy D:\Videos "Z:\Shared Videos" /MIR /XJ Ik krijg echter de melding "Access is denied." De NAS is gemapt, ik kan files in de Windows Verkenner ernaartoe slepen. Wat moet ik doen om toegang tot de NAS te krijgen vanuit de .bat file ?
 2. Neen, dat verwijdert de balk éénmalig maar die is er terug als ik Firefox opnieuw opstart.
 3. Neen, dat staat ingesteld zoals in jouw vorbeeld.
 4. Plotseling is de Search History kolom aan de linkerkant zichtbaar elke keer als ik Firefox opstart. Geen idee hoe dit is gekomen. Ik vind nergens hoe ik dit kan afzetten zonder dit elke keer te moeten wegklikken.
 5. Klopt : problemen na upgrade. Acer Aspire V3. Ter info : een externe harde schijf toont ie wel.
 6. Dank voor de feedback. Hier de link : http://speccy.piriform.com/results/vcgma2MGXPJDjdbGUtUWPgF De laptop is drie weken geleden gekocht met Windows 8. Daar is nooit iets aan gewijzigd. De drive heeft wel degelijk gewerkt in het begin.
 7. Mijn CD-ROM drive is niet zichtbaar in de Windows Verkenner (ook niet als ik een externe aansluit). Device Status in de Device Manager : "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)" Heb wat rondgesurft en volgende suggestie geprobeerd, maar dat geeft geen resultaat na heropstarten: reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 Wat is de oplossing ?
 8. Ok, heeft ongeveer een uur geduurd. Geen idee wat dit te betekenen had.
 9. Bij het opstarten, log ik in en krijg ik plots een blauw scherm met de melding 'Please wait' en onderaan een blokje met 'Cancel'. De curser is zo'n ronddraaiende cirkel die aanduidt dat ie ergens mee bezig is. Nergens een aanduiding wat ie aan het doen is, op het blokje Cancel kan ik niet drukken (er gebeurt dan niets) ... Dat duurt nu al een half uur. Alt-tab toont in preview een tweede scherm met het bureablad, maar hij switcht niet naar het bureablad. Heb al de kaptop volledig uitgeschakel (3s op knop drukken), maar hij start opnieuw op met dat blauw scherm. Hoe geraak ik hier uit ? Leve de iPad:-)
 10. Helaas verkoopt Conik alleen aan bedrijven.
 11. Is om een installatie aan te sturen. Best rechtstreeks op de serieel poort. - - - Updated - - - Is om een installatie aan te sturen. Best rechtstreeks op de serieel poort. Dank voor de tip ... geen winkel in België ?
 12. Ben op zoek naar een serieel naar bluetooth adapter. Waaar kan ik dat vinden ?
 13. OK, alles is opnieuw in orde : Firefox werkt terug. Norton Internet Security wilde niet 'uninstallen'. Daarom bij Norton een Removal Tool gedownload, waarna Norton wel volledig verwijderd kon worden. Daarna werkte Firefox terug. Heb nu Microsoft Security Essentials geïnstalleerd . Alvast dank voor de uitgebreide hulp bij de zoektocht naar de oorzaak .
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...