Ga naar inhoud

KevinDK

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

KevinDK's prestaties

  1. Dinsdagavond GTX750TI besteld, gisteren al ontvangen. Geïnstalleerd met bijhorende drivers en daarna al 2 uren game plezier zonder enig probleem . Kaartje is lekker stil en de fans nog niet echt horen draaien. Zal wel voeding opvolgen en eventueel nog upgraden met extra harde schijf. Alvast bedankt voor de goeie advies en bijstand. Het heeft me serieus vooruit geholpen en vele euro's bespaard in IT winkel. Bedankt alvast.
  2. Denk dat ik vanavond setje ga bestellen. Nieuwe voeding en kaart, dan zijn we terug tijdje op ons gemak. Na 5 jaar intensief gebruik kan ik mezelf wel eens verwennen . Naar de winkel is idd een optie, maar tegen dat ik de uren en testen heb betaald heb ik ondertussen al nieuwe voeding gekocht . Graag wat voorstellen van kaarten, vind het toch wat moeilijke keuze.
  3. Momenteel kan ik niet aan videokaart komen om dit te testen. Pc draait al 2 avonden na elkaar zonder probleem, kan alles doen behalve gamen en zware video toepassingen. Mss dat ik van eerste keer kaart en nieuwe voeding moet aanschaffen.
  4. Gevraagde link in bijlage: http://speccy.piriform.com/results/ddcoHmuuUDa2BWmeQa1qkT2
  5. Iets van rond de 150€ maximum? Hoeft ook niet overkill te zijn, alles zal beter zijn wat er nu in zit. Heb me ook al laten wijsmaken als de pc van Acer is er een speciaal geproduceerd moederbord in zit en dus ook een aangepaste bios. Daardoor kan eventueel de grafische kaart niet upgraden wat dus ook problemen kan geven met andere nieuwe kaart?
  6. Ja zal eens moeten rondvragen naar iemand die kaart heeft met dezelfde aansluitingen. Ik heb er dan ook totaal geen moeite mee om nieuwe kaart te kopen; Deze voldeed ook niet echt meer aan de nieuwe eisen. Kan je mij eventueel kaart voor stellen. Ik game regelmatig en heb ook tekenprogramma's zoals autocad inventor.
  7. PC helpforum leden, Ik heb jullie raad, advies of hulp nodig. Tijdens het gamen en terwijl muziek beluisteren op itunes is mijn pc vast gelopen. Scherm bleef hangen tijdens het gamen en muziek viel weg op de achtergrond. Enige wat ik kon is resetten. Toen begonnen de problemen. Bij terug opstarten verschenen er rode lijnen op het beeldscherm, dit direct vanaf opstart, dus voor het laden van drivers en dergelijke. Na opnieuw terug op te starten kon ik enkel nog inloggen in veilige modus, lijnen bleven dan ook zichtbaar. Vertikale lijnen, kleur afhankelijk wat achtergrondkleur op scherm is. Heb toen alle drivers van videokaart verwijderd, PC open gemaakt, alles van stof verwijderd en grafische kaart in 2de pCI-E slot aangesloten. Probleem blijft zich helaas voort doen, ook na opnieuw installeren van drivers en dergelijke. Nu deze middag kan ik enkel nog de pc opstarten als de voeding geruime tijd van de pc verwijderd is. Als straks de pc terug wil opstarten zal ik link posten met speccy gegevens over pc. Kan wel al volgende meegeven: PC: Desktop acer aspire M7721 Voeding 450W Totale opslagcapaciteit:1.000 GB Intern geheugen:6 GB Processor kloksnelheid:2,66 GHz Processorfamilie:Intel Core i7 Videokaart = Geforce GT230. Als ik zeker ben dat de grafische kaart stuk is wil ik wel zonder probleem nieuwe kaart kopen die aan mijn eisen voldoen. Maar dan wil ik uiteraard wel zeker zijn dat kaart hier de boosdoener is en niet de voeding of moederbord of iets anders. Grtz KevinDK
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.