Ga naar inhoud

ilsjeeeee

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

ilsjeeeee's prestaties

 1. Bedankt! We hebben nu de CD's opgezocht om Windows 7 te herinstaleren. Hopelijk lijdt dit tot iets positiefs. We zagen verder geen oplossing meer. Laat het resultaat straks weten!
 2. Ja, daar heb ik er ook al samen naar gekeken. Hij heeft ook wat rond gevraagd maar we hebben het probleem nog niet kunnen vinden. Daarvoor heb ik nooit problemen gehad.
 3. 1: Nee, zij had mijn wachtwoord niet en was samen met mij een weekendje weg. 2: De verf heeft ze verwijderd door het er af te vegen, hier is geeb verwijderingsproduct voor gebruikt. 3: Ik heb mijn laptop, samen met iemand die wel verstand heeft van computers, opengeschroefd om te kijken of er dus niks was beschadigd aan de binnenkant.
 4. Dat is een beetje een raar verhaal. Hij stond bij een vriendin thuis (iemand zonder verstand van computers). Er is niemand aan mijn laptop gekomen verder, want er zit gewoon wachtwoord op. Toen heeft ze hem in een plastic zak gedaan waarin ook een tube verf zat (totaal 0,0000 geen verstand van computers dus). Die tube is open gegaan en er een klein beetje verf op de achterkant gekomen. Toen heeft ze het eraf proberen te halen, en in een handdoek opgerold aan mij gegeven. Toen begon het verhaal. Dus ik weet niet precies wat er gebeurd is, maar de verf is niet de computer zelf in gegaan (dat ik weet en zie)
 5. hee, Al mijn bestanden zijn van mijn laptop verdwenen. Ik weet niet precies wat er gebeurd is met mijn laptop omdat ik er zelf niet bij was, maar zo heb ik hem terug gekregen. Eerst even samengevat: Al mijn bestanden zijn verdwenen, kan nog wel opslaan. Door de harde schijf extern aan een andere computer te hangen, kon ik bij al mijn bestanden maar mijn laptop ziet ze niet. Internet doet het wisselend, anders krijg ik een foutmelding. Programma's als windows movie maker doen het helemaal niet. Updates helpen niet, vorige versies van Windows kunnen niet worden terug gezet.. Iemand een idee? Hier volgt het volledige verhaal: Toen ik heb opstartte kwam gewoon het welkom scherm en moest ik inloggen. Maar toen ik op mijn bureaublad aan kwam, had ik een hele rare achtergrond met een afbeelding van Acer (merk van mijn laptop) en waren al mijn bureaublad pictogrammen weg. Er stonden er nog een paar: prullenbak, Avira, Sims 3, Google Chrome en iTunes. Als snelkoppelingen naast 'start' stonden er andere dan er normaal stonden; internet explorer, windows media player, Welcome Center en Google Chrome. De enige die hiervoor er al stond was Google Chrome. Ik keek bij mijn documenten en mijn afbeeldingen enzo, maar alles was weg... Internet deed het wel gewoon en mijn wifi wachtwoord wist hij nog. Word bestanden en foto's kon ik gewoon opslaan. Toen ik hem nogmaals opnieuw opstartte, stonden er ineens veel meer pictogrammen op het bureaublad, zoals oa; computer, netwerk en configuratiescherm. De bestanden die ik had opgeslagen de vorige keer, stonden er ook nog. Als ik internet probeerde op te starten, kreeg ik een melding: ''Dit item kan niet worden geopend. Het item is mogelijk verplaatst, heeft een andere naam gekregen of is verwijderd. Wilt u het verwijderen?'' Na nogmaals opnieuw opstarten, was de Acer achtergrond vervangen door een zwarte achtergrond. Met nog dezelfde pictogrammen. Na nogmaals opnieuw opstarten, zwart scherm met minder pictogrammen. Internet deed het weer, maar programma's zoals Windows movie maker dan weer niet. Ook de opgeslagen bestanden stonden er nog. Door de harde schijf extern aan een andere computer te hangen, heb ik al mijn bestanden terug gekregen. Maar mijn laptop ziet nog steeds mijn bestanden niet en alleen de bestanden die ik eerder had opgeslagen. Updates doen helpt niet, en eerdere versies van Windows zijn er niet. Iemand een idee wat dit kan zijn en vooral hoe ik dit op kan lossen? Groetjes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...