Ga naar inhoud

DzeKo

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over DzeKo

  • Verjaardag 22-08-1988

DzeKo's prestaties

  1. Beste, Ik heb sinds kort een probleem met mijn printer (HP DESKJET 3070A), elke keer als ik iets wil scannen krijg ik een foutmelding dat de verbinding werd verbroken probeer het opnieuw. ik heb de drivers al eens geupdated maar nog altijd hetzelfde probleem. Alvast bedankt.
  2. Hey, Ik heb een 750 HDMI kabel aangekocht om mijn laptop op mijn tv aan te sluiten maar op de verpakking en de persoon in de winkel zeggen me dat ik met deze kabel zowel Video als Audio kan ontvangen. Ik heb wel beeld op mijn tv maar mijn audio komt nog altijd van mijn laptop? Is er een manier zodat mijn geluid via mijn tv komt en niet van de laptop? Alvast bedankt
  3. Hallo, Ik ben van plan om een router te kopen maar weet niet zo goed welke dat goed is? Heeft iemand een sugestie? En wat is precies een WIFI Stick? kan ik dat overal meepakken of, .... Alvast bedankt
  4. mijn budget is 1800€, het is eigenlijk voor vrije tijd en zakelijke bedoelingen. Welke Dell stel jij dan voor?
  5. Beste... ik ben van plan om een nieuwe laptop te kopen maar ben nog aan het twijfelen tussen 2 verschillende. " De Toshiba Qosmio G50 " en de " Acer Aspire 8930B " Of heeft er iemand een andere voorstel dat beter is? Kan er mij iemand helpen, ik weet het echt niet meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.