Ga naar inhoud

AstridD

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door AstridD

  1. Hallo. Het vakje modereer onderwerp is licht grijs en het lukt niet om aan te klikken. Gr. Astrid
  2. Hallo kwestie wabbit, Bedankt voor je raad en verbetering. Het voorvoorwoord ziet er beter uit. De scriptie is nog een concept en moet nog nagekeken worden. Ik zal de zinnen inderdaad beter niet afbreken. Dít die ik pas aan het eind. Groeten, Astrid
  3. Hallo, Het is nu gelukt om de bijlage toe te voegen. Zoals je zult zien op pagina 7 is de helft van de tekst wel goed afgebroken aan het einde van de zin en de laatste alinea's weer niet. Ik hoop dat je eruit komt en me kunt vertellen waar het aan ligt zodat ik het de volgende keer kan voorkomen en/of verhelpen. Groeten, Astrid Moduleopdracht marketing 2015 versie 1.2 01-02-2015.docx
  4. Hallo Clarkie, Het betreft Office 2013. Ik heb een Print Screen gemaakt zodat je kunt zien wat ik bedoel, ik weet alleen niet hoe ik hem kan uploaden.
  5. Hallo, Hierover was er al een topic gisteren. Nu heb ik hetzelfde probleem alleen werkt het niet als ik de instellingen verander bij Pagina indeling: afbreken. Zowel automatisch als handmatig geeft geen resultaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.