Ga naar inhoud

prenden

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door prenden

  1. deze drivers zijn voor Windows Vista, maar ik draai op XP. volgens mij zijn mijn drivers niet verouderd , ligt het aan het soort driver of de instellingen dan?
  2. ja mijn printer werkt inderdaad perfect, maar mijn computer niet!:s
  3. mijn computer loopt regelmatig vast. dit gebeurd niet bij een speciaal programma of internet ofzo maar steeds op een ander moment. nu heb ik ontdekt dat het probleem weg is als ik de installatie van mijn HP printer ongedaan maak. zolang mijn printer niet geinstalleerd is werkt alles prima. ik snap dit niet want mijn printer is amper een jaar oud en ik gebruik originele software en deze is niet verouderd. ik heb mijn printer toch echt nodig. kent iemand dit probleem en hoe los ik het op? het zou kunnen dat het conflicteert met een ander programma maar ik zou niet weten welke en ze allemaal uitproberen voel ik weinig voor want dat is en hoop werk en ik weet niet eens of dat het probleem is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.