Ga naar inhoud

Johnny_B

Lid
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Johnny_B

  • Titel
    Lid

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows 7 home premium 64 bit
  • Moederbord
    HP Pavilion G7 notebook PC
  • Processor
    Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU 2.5GHz
  • Geheugen
    6GB
  • Behuizing
    notebook

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis
  1. Het MTS bestand wordt omgezet naar een WMV bestand, zoals in de handleiding beschreven. Maar als ik dit open met windows movie maker of windows media player heb ik geen beeld , wel klank. Ook bij het aanmaken van dat filmpje zou je beeld moeten krijgen in het weergave venster binnen movie maker, ook daar geen beeld. Het kon misschien wat verwarrend overkomen, maar het is nu inderdaad de eerste keer dat ik moviemaker wens te gebruiken om een film te maken. Eerder, bij de aanschaf van mijn PC, had ik tijdens mijn ontdekkkingstocht dit eens getest en toen werkte dit wel: toen had ik beeld en klan
  2. De bestanden die ik gebruik zijn van het type AVCHD-video (.MTS) Heb movie maker voordien niet gebruikt Volgens de info die ik vindt op http://windows.microsoft.com/nl-be/windows-live/movie-maker-file-types-faq zou dit geen probleem mogen zijn.
  3. Na installatie krijg ik de melding: Deze computer voldoet niet aan de minimum systeemvereisten voor de installatie van de software We zijn er nog niet...
  4. Dag Clarckie, Bestandje is aangemaakt, hopelijk, kan dit u verder helpen Alvast bedankt http://speccy.piriform.com/results/lUYxy0V60t87eEJQcveyhyY
  5. Voor movie maker heb ik de herstel opdracht gegeven voor windows Essentials IK krijg dan onderstaand; De reparatie is niet gelukt Windows Essentials kan niet worden hersteld Er is een onbekende fout opgetreden Fout: 0x800c0006 bron crt90-amd64 Wat nu?
  6. De filmpjes op Youtube werken eveneens. Movie maker kan misschien los staan van de problemen die ik heb met weergave van filmpjes op internet, maar de symptomen zijn dezelfde. En het is nu net Movie maker die ik graag in orde zou hebben voor het maken van een film van een reis die ik onlangs gemaakt heb. Ik heb dit probleem al geruime tijd, vroeger had ik daar echter geen problemen mee.
  7. Heb nog eens opnieuw getest: door de hardware versnelling uit te schakelen heb ik enige vooruitgang. Als ik bv op HLN kijk en een video start die bij de huidige artikels staan, werkt dit wel: Ik heb beeld en klank. Wil ik echter onderaan de HLN pagina een video starten van "recente video's", dan werkt dit niet. De site toevoegen aan de compatibiliteitsweergavelijst brengt geen verandering Traceerbeveiliging is uitgeschakeld Bij movie maker blijkt mijn probleem: steeds zwart scherm in afspeelvenster, wel klank
  8. Bij internet explorer 11 krijg ik door 1 maal te klikken zwart beeld bij starten van een video, het geluid werkt wel. Door 2 x te klikken: groot scherm, heb ik wel beeld. Bij movie maker eveneens zwart schermpje Ik gebruik Windows Essentials 2012 versie 16.4.3508.0205 en Adobe flash player 16 Active X versie 16.0.0.296 Bij google chroom werkt alles zoals het moet. Wie kan me helpen om dit op te lossen? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...