Ga naar inhoud

Essential

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Essential

  1. Hallo, Wanneer ik een tekening maak in CAD software zorg ik ervoor dat er om de 5 minuten een back-up wordt gemaakt van de tekening. Normaal is dit 'open met' 'Gemeenschappelijk DLL-bestand van Windows Shell', maar ik heb dit per ongelijk gewijzigd in Adobe reader. Iemand een idee hoe ik dit terug kan wijzigen?
  2. Alles zit nog grondig vast. Het ledje brand en zodra ik aansteek valt het ledje uit en de pc ook... Misschien best eens binnenbrengen bij de handelaar voor check up? Wel zonde is nog maar 10 maanden oud...
  3. Geen effect en de oplader komt overeen Hij toont wel het lichtje van opladen maar doet niks. Ook niet zonder batterij.
  4. Hoe lang is een poosje? Ik heb hem toch al enkele uren (2+/-) aan de lader gehangen, vooraleer ik hem eens heb opgestart.
  5. Hallo, Enkele dagen geleden is de adapter van mijn laptop stuk gegaan. (Toshiba Satellite C55-A-1TW) Ik heb deze toen even opgeladen met een universele lader maar niet lang. Nu is de accu leeg en als ik deze aan de universele lader hang toont hij wel het lichtje dat hij aan het opladen is, maar doet hij niks. Hij start even op en valt daarna uit, precies of hij de laatste krachten nog eens gebruikt. Nu vraag ik mij af of dit komt omdat de accu niet meer werkt of ligt het aan de laptop zelf? Zou dit probleem omgelost zijn met een originele adapter aan te kopen?
  6. Bedankt voor het advies! Heb ondertussen de computer al besteld! Nogmaals bedankt!
  7. Voor mijn werk moet ik een nieuwe pc aankopen. Graag had ik jullie hulp gehad. Wat is mijn budget? - 10.000 Een merkcomputer of een samenstelling? - Samenstelling. Ga ik overklokken? - Nee. Ga ik later upgraden? - Nee Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Ja. Ga ik zelf assembleren? - Laten assembleren. Heb ik een besturingssysteem nodig? - Windows.. Ga ik zelf installeren? - Nee. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Nee Heb ik nog randapparatuur nodig? - Nee Heb ik specifieke wensen? - Moet 3 schermen kunnen aansluiten, veel geheugen, krachtige prestaties kunnen leveren,... Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Azerty
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.