Ga naar inhoud

LapJeLief531

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door LapJeLief531

  1. Van LapjeLief531 Mijn dank voor de reactie! Inmiddels heb ik een licentie van HitmaPro-Alert genomen.
  2. Wie weet wat een goed ondersteunend virusprogramma is naast andere virusscanner zoals b.v. Norton 360. Ik zoek programma speciaal voor veilig bankieren. Trusteer (ING) is er mee opgehouden. Is de gratis versie van Hitman Pro Alert aan te bevelen?
  3. Bericht voor kweezie wabbit. Nadat ik op bovengenoemde pagina de standaard zoekmachine opnieuw had ingesteld kwamen Rambler en Ozip toch weer tevoorschijn op een gegeven moment. Uiteindelijk heb ik Firefox opnieuw geinstalleerd en tot nu toe heb ik ze nog niet gezien. Hopelijk blijven ze nu weg! Bedankt voor de ondersteuning!
  4. LapjeLief zegt: instructies in Firefox opgevolgd. Wanneer ik in zoekmachine google iets opzoekt, komt plotseling Ozip als zoekmachine tevoorschijn. Adresbalk: search3.ozipcompression.com/search. Hoe voorkom ik dat? Rambler ben ik niet meer tegen gekomen, gelukkig.
  5. Omdat ik iedere keer moeilijkheden had met Google Chrome heb ik Firefox even gebruikt. Hierin kreeg ik eerst nova.rambler.ru als zoekmachine en op dit moment OZIP. Ik heb begrepen dat in firefox en google chrome via rambler en ozip virussen binnen kunnen komen, maar hoe krijg ik deze zoekmachines er op een veilige manier weer uit? Deze verschijnen soms wanneer ik iet zoek/surf via google.
  6. Omdat ik iedere keer moeilijkheden had met Google Chrome heb ik Firefox even gebruikt. Hierin kreeg ik eerst nova.rambler.ru als zoekmachine en op dit moment OZIP. Ik heb begrepen dat in firefox en google chrome via rambler en ozip virussen binnen kunnen komen, maar hoe krijg ik deze zoekmachines er op een veilige manier weer uit?
  7. Zie bijgaand! Hoe verwijder ik "nova.rambler.ru" zonder, tijdens de verwijdering, nog ergere zaken op de computer te krijgen? Bedankt voor de hulp! AdwCleaner[C2].txt AdwCleaner[S1].txt
  8. FRST.txt met Addition.txt toegevoegd. Ik wacht af! Bedankt voor de reactie.
  9. Tijdens het surfen in Google Chrome krijg ik af en toe popups welke om een extensie vragen. Voorbeelden: asdeffo.xyz, Unix Time Convert, Unix Timestamp-2 Ik kan dan met heel veel moeite uit die pagina komen. Ik vertrouw het niet en weet niet goed hoe ik hiermee om moet gaan.
  10. Ik ben een beginneling op jullie forum. Ik heb mij gisteren geabonneerd op PC Reviver. Ik ontdekte jullie site en wil nu graag weten of dit een juiste keuze is geweest. Met vr. groet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.