Ga naar inhoud

Beau

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Beau's prestaties

  1. Beste Osa2, Ik heb de schijf gewist, volgens mij gaat het nu lukken..... Zelfs mijn mobiele telefoon vindt nu de Seagate. Top dank voor alle hulp.
  2. Beste Osa2 Helaas ben ik niet zo kundig als jullie experts, finder -> schijfhulpprogramma -> controle op schijfingangen gecontroleerd zoals je zei, deze geeft aan dat het in orde is. Dus schijf is in orde. Structuur Mac Os uitgebreid. Het kopiëren van de iPhoto bib naar Seagate slim backup lukt niet. Dank
  3. Sinds kort heb ik een externe schijf de Seagate Slim Backup, mijn Iphoto bibliotheek kan ik hierop niet terugvinden? Geprobeerd om over te schakelen naar een nieuwe externe bibliotheek maar de Seagate geeft een foutmelding" iPhoto kan geen nieuwe bibliotheek op deze locatie aanmaken omdat u onvoldoende toegangsbevoegdheden hebt." ook mijn Iphone kan geen backup maken, hierop staat "Schrijven naar doelschijf is niet mogelijk". Wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.