Ga naar inhoud

Marcdeme

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Marcdeme

  1. Hartelijk bedankt voor de geboden hulp! De oplossing lag in het deselecteren van het Internet Protocol versie 6 binnen de eigenschappen van mijn Lan-verbinding. Alles werkt terug prima!
  2. Hierbij een nieuwe poging. Bedankt log.txt
  3. Bedankt voor het antwoord! Ipconfig /flushdns geeft geen oplossing Nslookup geeft het volgende : DNS request timed out TIMEOUT WAS 2 seconds Standaardserver: unknown Adress : 2a02 :1800:100::45:1 Hierbij voeg ik het log. Txt bestand
  4. Bepaalde sites zijn wel bereikbaar. Het valt op dat sites die iets met Google te maken hebben (bijvb. 'verwijzen' naar googletagservices, fonts.google...) niet bereikbaar zijn.
  5. Kan met mijn PC sedert enige tijd o.a google niet meer bereiken. Dit enkel op mijn bedrade pc. Via wifi (op mijn tablet) geen probleem. Google pingen duidt geen problemen aan. Geen enkel verschil met of zonder virusscanner (zonealarm , superantispyware, malwarebytes), opstarten in safemode maakt ook niet uit, host-file is ook in orde. Zie ik nog iets over het hoofd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.