Ga naar inhoud

Lotje007

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lotje007

  1. sorry, het lukte toch op opdrachtprompt uit te voeren,alleen werd direct om cd gevraagd met software op (die we dus niet hebben)
  2. Ja, ik had rechtermuisknop en administrator gekozen. heb de opdrachtprompt toen ook al proberen in te geven en uit te voeren, maar dit lukt blijkbaar niet. Bij installatie van windows installer wat betreft kaspersky komt het volgende op het scherm: Setup heeft ontdekt dat de versie van het geïnstalleerde servicepack nieuwer is dan de update die u wilt toepassen. U hoeft deze update niet te installeren. Wat het office pack betreft, wij hebben deze computer destijds gekocht en alles stond er dan op van office. We kregen niet de CD-rom met activatiecode erbij. Update lukt dus ook niet via deze weg. Aan te raden een nieuwe versie van office aan te schaffen?
  3. in bijlage de update die ik vorige week probeerde te installeren en waaruit bleek dat service pack 3 niet kon geïnstallleerd worden(of de update ervan toch tenminste)
  4. klein probleempje: als administrator moeten we een ww ingeven, maar bij mijn weten is er nooit een ww ingegeven geweest. Iedereen gebruikt hetzelfde account. In bijlage printscreen. Nog goed nieuws: internet werkt opnieuw. Hoe en wrm het vorige week dan niet ging weet ik niet. Voorlopig blokkeert hij ook al niet meer. Al een hele vooruitgang en aangenamer werken! Ik probeerde een proefversie van kaspersky te installeren, maar dat lukt niet omwille van microsoft framework 4.0. Ik ben op zoek gegaan om dit te installeren, maar die installatie lukte niet. In bijlage stuur ik u een printscreen met meer info over het probleem dat zich voordoet. Kunt u mij verder helpen?
  5. http://speccy.piriform.com/results/eh72MdEXIqEOImO2k4ffiws na het installeren kwam er wel een foutmelding op (zie bijlage). weet niet of dit van belang is...
  6. Niet zo goed eigenlijk... - internet kan wel nog geopend worden, maar vanaf dan blokkeert hij helemaal (vreemde knippering van beeldscherm en dan schakelt hij uit - hij gaat zogezegd in slaapstand en dan krijg je het scherm van terug aanmelden of uitschakelen- maar wat je ook kiest hij schakelt sowieso uit) - update proberen uit te voeren van windows (een geel icoontje die op taakbalk stond), 1 update is gelukt de andere (service pack 3) kon niet worden geïnstalleerd - windows firewall is ook uitgeschakeld en ik krijg hem niet terug aan (een rood icoontje op taakbalk), ook niet via configuratiescherm. Er komt iets op à la windows/internet defender?? Heb van die laatste twee printscreens mocht je die nodig hebben, maar staan op die andere computer..
  7. Dit was de installatie van combofix in veilige modus omdat de computer anders steeds vastliep bij het installeren...
  8. Combofix kunnen voltooien. Ik vind echter nergens een txt bestand. In bijlage alle zoekresultaten met combofix..
  9. voor alle duidelijkheid, met installeren bedoelde ik dat ik het zip.bestand kon downloaden en uitpakken. Als ik er dubbel op klik, gebeurt er niks.
  10. Ook bij deze actie gebeurt er echter niets... installeren ok, uitvoeren: neen. Ook in veilige modus niet.. (ik deed nu veilige modus met netwerkmogelijkheden). Zou het in een andere veilige modus (gewoon of met opdrachtprompt) wel lukken?
  11. Hey Nogmaals geprobeerd vndg en het lukte vndg wel om zoek.exe te verwijderen. Ook bij direct uitvoeren gebeurt er niks helaas... ook eens geprobeerd via usb, maar het programma wil gewoon niet openen. Bestaat er nog iets anders? Of kan ik nog iets anders doen?
  12. Ook in veilige modus gebeurt er niks. De computer blijft wel gewoon werken. Als ik het bestand wil verwijderen, komt het volgende op het scherm: " controleer of de schijf vol of tegen schrijven is beveiligd of dat bestand momenteel in gebruik is."
  13. Ik heb ook nog geprobeerd om zoek.exe te verwijderen van bureaublad om opnieuw te starten en het ev. niet op te slaan maar direct uit te voeren, maar computer weigert het te verwijderen.
  14. Hallo Ik heb eerst geprobeerd om java te installeren (oude verwijderd: was een update 7). Maar de laatste versie (update 8) kan niet worden gebruikt op mijn computer die nog windows XP is. Hij vraagt mijn systeem te upgraden. Daarna die zoek.exe geprobeerd. Maar eens ik het wil installeren blokkeert mijn computer helemaal en kan ik niks meer doen. Ik heb trouwens geen virusscanner of antispywareprogramma. Wat nu?
  15. Hallo Ik heb al enige tijd problemen met mijn computer: gaat traag en loopt vast als er meerdere dingen openstaan. Ik had vroeger een kaspersky anti virus maar deze werd niet op tijd geupdate en raakte waarschijnlijk ook geïnfecteerd. Deze is ondertussen van de computer gehaald. Computer heeft momenteel geen virusscanner. Het installeren van een virusscanner lukt ook niet (ook niet in veilige modus).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.