Ga naar inhoud

Sienwva

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Sienwva's prestaties

  1. Vervanging van de harde schijf zal ik moeten navragen, de laptop die ik gebruik is eigendom van een vzw. Dus het probleem met Outlook kan niet op een andere manier worden opgelost?
  2. De Error Scan duurt enorm lang, deze post ik binnenkort. Het andere bestand staat in bijlage .log.txt
  3. Hallo Hier de link: http://speccy.piriform.com/results/u04iCM3Mso7iqDsUWX6cEaC
  4. Ik denk vanuit office 365, maar kan het me niet meer herinneren... Wist niet dat er verschillende versie van outlook 2007 waren. Bij eigenschappen vind ik 'microsoft office standard 2007' terug. Doel je hierop?
  5. Ik downloadde onlangs het office 2016 pakket. Alle office 2016 programma's werkten echter zeer traag, dus heb dit opnieuw verwijderd. Word, excel, ... alle office 2007-programma's dus, werken zoals het hoort MAAR outlook 2007 geeft bij opstart volgende melding: 'Er is geen e-mailprogramma gekoppeld om de gevraagde actie uit te voeren. Installeer een e-mailprogramma. Maak een koppeling in Standaardprogramma's in het Configuratiescherm als er al een e-mailprogramma is geïnstalleerd.' BIj standaardprogramma's vind ik echter enkel office 2016 terug, terwijl ik dit programma nergens anders op de pc terugvind... Ik kan office 2007 dus nog steeds openen zoals voordien en kan mails ontvangen, maar niet versturen. Als ik probeer te versturen, krijg ik de foutmelding 'niet geïmplementeerd'. Het besturingssysteem is windows 8.
  6. Ze staan op een harde schijf, Ik zie nu wel dat dit enkel voorkomt bij bestanden die op een gedeeld netwerk staan. Vermoedelijk heeft het daarmee te maken?
  7. Als ik een bestand wil verwijderen, dan komt de vraag 'Weet u zeker dat u dit bestand definitief wil verwijderen?'. M.a.w.: het verwijderde bestand gaat niet naar de prullenbak, maar wordt meteen volledig verwijderd. Ik keek reeds bij de eigenschappen van de prullenbak, en de optie om direct definitief te verwijderen, staat uitgevinkt. Dit gebeurt bij bv. excel- en worddocumenten, maar NIET bij bv. een jpg-bestand.Hoe los ik dit probleem op?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.