Ga naar inhoud

11stef1

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 11stef1

  1. Ik had gewoon het stuurprogrmma verwijderd, maar heb hem ondertussen al opnieuw kunnen installeren. Het probleem lijkt me verholpen Bedankt voor de hulp!
  2. hmm.. Nu heb ik bij apparaatbeheer --> netwerkadapters de netwerkadapter aangeklikt en bij stuurprogramma verwijderd. Nu vind ik helemaal nergens iets om dit terug te zetten en hij installeert ook niet automatisch als ik de pc afsluit en opnieuw opstart.
  3. Hallo Ik heb enkele dagen geleden een nieuwe laptop gekocht. Nu heb al 3 dagen problemen met draadloze verbinding. Mijn laptop vindt de router wel, maar de verbinding valt na een (onbepaald) aantal minuten steeds weg. Op mijn vorige laptop/smartphone blijft de verbinding echter wel werken dus het moet aan de laptop liggen. Als ik de probleemoplossing doe lost het zich altijd van zichzelf op en krijg ik de melding dat er "een probleem was met de draadloze netwerkadapter of toegangspunt". Ik heb al geprobeerd met de Firewall uit te schakelen, stuurprogramma's up te daten, ... maar niets werkt. Hopelijk kan iemand mij helpen? mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.