Ga naar inhoud

eiberdina

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

eiberdina's prestaties

  1. Dank Passer, Uw antwoord heeft me zeker aan het denken gezet. Het snijdt hout en van het een kwam het ander. Allereerst goed nieuws: ALLES doet het weer. Door Uw mail kwam ik met schrik ook tot de ontdekking dat de back-up al te lang geleden was. Alles overwegend dat vreemde euvels zich bij diverse uitvoeringen in combinatie met verschillende laptops/desktops voordoen denk ik nu stevig dat mijn/onze vingers de toetsen in verkeerde/verschillende seconden hebben aangeraakt en zodoende een storing hebben veroorzaakt.. Dus heb ik de oorzaak bij mijzelf gezocht en niet in het systeem. De foutmeldingen waren enorm en vewijderen weigerde ook zelfs via Configuratie. Gelukkig kreeg ik een zip aangereikt met forse verwijderingprocedure PSP. Zowaar het pakte. Daarna nog de krachtige Uninstaller zijn werk laten doen waarna tot groot wonder nóg 14 restanten werden gevonden. Nu alles echt verdwenen was pakte de installatie CD wél en kon ik opnieuw beginnen. Dank aan ieder die met me heeft meegedacht.
  2. Bij poging opnieuw te installeren kreeg ik melding setup.xml beschadigd of ontbreekt. Op forum HP las ik dat velen tot wanhoop deze melding kregen. Zij legden verband tussen HP Pavillion en PSP X3. Kennelijk toen ook al actueel. Omdat daar gewoon win 7 op staat lijkt me dit nergens op slaan. Inmiddels is mijn probleem groter. Ik heb laatst mogelijke herstel genomen - 31 januari - en merkwaardig genoeg ging daarna veel meer niet goed! PSP kon ik verwijderen noch installeren. Misschien naief dacht ik dan verwijder ik het via c schijf. Installatie CDtje wordt nu niet meer geaccepteerd. Bij een download krijg ik venster met "Deze versie mag niet op het huidige systeem worden geïnstalleerd". Dus zit ik zonder PSP X7. Gelukkig heb ik de X2 nog steeds mee laten lopen en daarin werkt Shift D normaal. Dus ik kan wel verder. Zondag overdag kan ik hier niet aan werken, niets beatwoorden. Dank voor het meedenken.
  3. Drivers worden met grote opgeschoond en zijn ook nu weer o.k. Register is o.k. Mijn laptop is een HP Pavillion en op US-forum kwam ik gevoeter op HP forum tegen tegen dat Corel X3 zelfs niet te verwijderen was na voorinstallatie/aanschaf laptop. Nu -na systeemherstel- kan ik niet verder. Aanvankelijk kreeg ik meteen bericht: setup.xml beschadigd. Heb vervolgens via C schijf Corel X7 handmatig verwijderd. X2 heb ik altijd behouden en die doet het gelukkig perfect. Ik kan dus verder. Dat geeft ook inzicht. Het ligt bij de non-samenwerking Microsoft/X7. Verder speurend op internet zou het een dll kwestie kunnen zijn, Nu ben ik een goediwillende bejaarde maar dan loopt het even boven mijn pet. Register laten controleren en dát is eveneens o.k. De Corel X7 CD flikket nu even en laat het meteen afweten zonder een schermpje te tonen. Wat ik als leek opmaak uit wat men hierover op ineternet kenbaar maakt, is dat ik een dll mis of een beschadigde heb. Vreemd wel dat dit juist is gebeurd na een systeemherstel.
  4. "Ander toetsenbord er aan gehangen en dan doet shift+ het in Corel ook niet. Klopt uitsluiten en kijken wat overblijft. Kon je in XP een herstepunt nemen ver voordien, nu gaat dat niet zo ver terug. Zojuist herstel kunnen nemen eind januari. Er kwam bericht dat bestanden Corel zijn beschadgd. Ik zal het verwijderen en opnieuw installeren en ben benieuwd.
  5. Om duplicaat van mijn rasterwerk te maken heb ik shift D nodig. Deze werkt niet meer. dit heb ik eerder gehad. Een herstelpunt zou behoorlijk ver terug moeten gaan. Drivers gecontroleerd - Malwarebytes en Spyhunter laten lopen. Plaktoetsen staan niet aan - Office 2010 Ander toetsenbord aan laptop gehangen. Ook dan doet shift D (óf .....mogelijk shift+ ) het ook niet. Corel X7 verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Op internet kan ik niets hierover vinden. Heb de vraag ook bij Microsoft Community aangeboden, al zei IT bedrijf waar ik langs ben gegaan dat de fout niet in software laptop HP Pavillion kan/zal zitten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.