Ga naar inhoud

Noël 14-9

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Noël 14-9

  1. ja, dat heeft ze, en dan zie ik het zoals zij het ziet. Gewoon,op de mailpagina, zonder dat ik de bijlage moet opendoen. Goed, misschien zit er iets fout bij caviar, ik vraag het volgende week. Ik hou u op de hoogte
  2. Caviar is veilig, ik weet het echt zeker. Met opslaan lukt het ook niet, met doorzenden naar een kennis ook niet. Die kennis kreeg het net als ik rechtstreeks van Caviar en kan de nieuwsbrief zien. Dus de moeilijkheid zit duidelijk bij mijn computer.
  3. Ik denk dat ik te goed ben beveiligd. Ik krijg via hotmail deze link: Video_Ts.link. Er wordt vermeld dat deze bijlage is geblokkeerd. Onlangs kreeg ik van Caviar (filmproductiehuis) de nieuwsbrief. Ik zie enkel een klein vierkantje in rose /blauw. Ik ben niet van de jongste en durf dus ook niet experimenteren. Kunt u me zeggen wat ik concreet kan doen om deze bijlagen toch te kunnen openen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.