Ga naar inhoud

grifk

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

grifk's prestaties

  1. Windows up to date. Kaart is een AMD R9 280x en is direkt met dvi aangesloten, dus zonder verloopstukje. Alles drivers zijn ook up to date en heb de kabel gebruikt die bij het beeld geleverd was. Volgens mij doet hij het enkel als ik hem op 144hz zet. Zal morgen eens kijken of gij het ook doet op 60 of 120hz maar ben nu niet thuis. Alvast bedankt.
  2. Uitzetten helpt niet evenals de stroom in en uitschakelen
  3. Beste, Als ik hem via HDMI aansluit ondervind ik geen last. echter via dvi-d aansluiting heb ik er wel last van maar om te kunnen gamen op 144hz ben ik verplicht via deze weg Alles aan te sluiten. Is er iets dat ik over hoofd zie? Mvg
  4. Hallo, Bij het gebruiken van windows 8.1 64bit heb ik soms last van screen tearing. Nooit tijdens het gamen, enkel als ik in windows bezig ben op willekeurige momenten. Ben dan ook verplicht te rebooten zodat het terug normaal wordt. http://i61.tinypic.com/jj3d5l.jpg Iemand enig idee wat dit veroorzaakt? Het betreft een LG 24GM77 144hz Monitor. Alvast Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.