Ga naar inhoud

benoitbuyse

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door benoitbuyse

  1. Hallo, ik heb 4 verschillende hokken met biggen die zouden moeten een gelijk gewicht hebben door ze te sorteren Dus in kolom 1 heb je het nummer van de big, kolom 2 het gewicht, kolom 3 het geslacht van de big en in kolom 4 heb je het hoknummer. Dus nu zouden de biggen moeten worden gesorteerd zodanig dat elk hok een gelijk opzetgewicht heeft en er van elk geslacht ( b of z) evenveel aanwezig zijn. Weet iemand hoe je dit best aanpakt in excel, manier van sorteren? Hoe ik de nummers van de hokken schrijf in de oorspronkelijke dataset maakt alleszins uit heb ik al gemerkt, heb de beste ervaring met volgende: 1234,2341,3412,4123,... In bijlage zit de dataset. Alvast dank! Map2.xlsx
  2. Nee, dit is willekeurig. Iemand raad?
  3. Hallo, Op het werk een bepaald probleempje: Vanuit internet wordt een output bekomen in excel. Er zijn 2 verschillende outputs (in zelfde bestand maar verschillend tabblad), hierin staan verschillende gegevens maar wel telkens dezelfde klanten. Per output/tabblad staan de gegevens gesorteerd met een bepaald nummer met de bepaalde gegevens (onder andere de klantnaam). Deze 2 verschillende outputs/kladbladen moeten per klant samengevoegd worden in 1 tabblad. In het samengevoegde tabblad zou dus telkens 2 keer de klant moeten staan met de verschillende gegevens, om het overzichtelijk te houden. Het is geen probleem om de gegevens vanop internet te exporteren naar excel, maar bij het plakken in excel zouden deze automatisch moeten worden overzichtelijk gemaakt zoals hierboven beschreven. Manueel is dit veel werk, iemand een idee om dit gemakkelijk te automatiseren? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.