Ga naar inhoud

purple70

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

purple70's prestaties

  1. Hallo Clarkie, Is zo uitgevoerd. Start op vanaf de harddisk.
  2. Ik steek de herstelschijven er in en volg gewoon wat er op het scherm verschijnt en na DVD 3 moet ik opnieuw opstarten en krijg ik de melding zoals in bericht 16 vermeld.
  3. Toen ik de laptop bij hen gekocht heb, stelde ze zelf voor om recovery schijfjes te maken voor een meerprijs van € 50. Dat heb ik dan ook laten doen. Het zijn 3 schijfjes. Ik dacht ook inderdaad dat je met deze schijfjes je volledige systeem kon herstellen. Niet dus.
  4. Probleem geraakt niet opgelost . Ik heb geïnformeerd bij de winkel waar ik destijds de laptop gekocht heb en die de herstelschijven toen gemaakt hebben. Zij zeggen mij dat het mogelijk is dat je windows hiermee niet kan herstellen. Ik moet dan bij hen langs gaan. Dat gaat mij dan vermoedelijk heel wat geld kosten.
  5. Klopt ja. Het gaat nog over dezelfde laptop. Ik wist het toen even niet meer. En heb hem even links laten liggen. Het gaat over een Sony Vaio VPCF11M1E.
  6. Mijn excuses dat ik dit niet in mijn 1ste bericht vermeld heb. In bijlage kan je zien wat de melding was nadat ik mijn herstelschijven had geïnstalleerd. Dat had ik trouwens al een tijdje geleden gedaan.
  7. De recovery schijfjes waren al terug geïnstalleerd, maar windows is hiermee niet hersteld.
  8. Product werkt blijkbaar niet. Kl**te Unsupported Product The product key you entered appears to be for software that was pre-installed on a device. Please contact the device manufacturer for software recovery options. Ok
  9. Neen, ik had nog iso bestand gedownload. Ik dacht dat het dit was op de website van microsoft. Waar en hoe kan ik dan dat iso bestand downloaden. dit moet dan toch ook op een schijf gebrand worden. Want op mijn laptop waarop ik terug windows 7 wil installeren kan ik helemaal niets doen.
  10. Ik heb gewoon de iso tool van MS willen downloaden. Geklikt op de tool zoals in bijlage aangeduid. Iso bestand staat nog niet op DVD. Ik kreeg deze melding op de laptop waarop ik dit bestand wou downloaden op DVD branden. Op mijn goede laptop.
  11. Ik heb het al via MS gedaan. Maar zodra ik wil verdergaan om op DVD te branden vraagt hij altijd de pop-up zoals in mijn eerste post bijgevoegd. Ik moet remove of repair aanklikken. Maar aangezien dat nog op mijn goede laptop moet gebeuren durf ik dit niet.
  12. Dank je wel voor de reactie. Maar ik ga toch via een ander laptop moeten gaan, aangezien er nu geen besturingssysteem op geïnstalleerd is en ik dus ook niet op internet kan. En bijgevolg niets kan downloaden. Of zie ik dat verkeerd.
  13. Ik heb in mijn laptop een nieuwe harddisk moeten steken. De vorige was stuk. Nu wil ik opnieuw windows 7 home premium installeren. Echter, ik heb geen DVD. Onderaan mijn laptop staat wel een licentie nr. dat ik vermoedelijk terug kan gebruiken. Ik heb al gelezen dat men een iso bestand kan downloaden en op DVD branden. Hoe gaat dat in zijn werk? Dat moet dan al via een andere laptop gebeuren, met windows 8. Bestaat daar geen gevaar in dat ik deze laptop ga ontregelen. Ik heb het al eens geprobeerd, maar op een moment komt een pop-up met de melding (zie bestand bijgevoegd). Graag info wat hiermee moet doen. Alvast bedankt.
  14. Dus eigenlijk als ik een dvd van windows 7 aankoop werkt alles terug en kan ik ook met mijn herstelschijven alles terug installeren naar fabrieksinstellingen ? De oorspronkelijke installatie was een OEM versie waarvan ik de keycode nog onderaan mijn laptop staan heb. Maar het probleem is dat ik niets kan downloaden van het internet zodat ik deze niet kan hergebruiken. Kan ik dit dan niet via een andere laptop doen en opslaan op schijven of externe harddisk enz...
  15. Heb onlangs een nieuwe harde schijf in mijn laptop gestoken. Vorige was stuk. Nu probeer ik alles terug te zetten met mijn herstelschijven maar nadat alle 3 de herstelschijven zijn geïnstalleerd krijg ik volgende foutmelding. Zwart scherm met services starten en een pop-up met "De installatie is niet voltooid. Start de installatie opnieuw als je Windows op deze computer wilt installeren". Kan iemand mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.