Ga naar inhoud

Tukker1

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Tukker1

  1. Een vriend van mij wilde mij een mail doorsturen met bijlagen die hij ontvangen had. Mail kwam aan, maar de bijlagen waren verdwenen. Ook bij anderen waar ie ze naar toe stuurde verdwenen de bijlagen. En dat alleen bij deze mail, met andere mails had/heeft hij geen problemen. Wat kan hier aan de hand zijn?? Bvd. Groeten Cris
  2. Zo te zien heeft het geholpen, want ik hoef niet eer extra te klikken, nogmaals veel dank. Ik heb nog een vraagje, maar ik begin wel een nieuwe topic.
  3. Ik heb 'm gedownload en geinstalleerd en ga nu kijken of het iets doet. Nogmaals dank. Gr Cris
  4. Hierbij de link die ik heb verkregen met Speccy: http://speccy.piriform.com/results/NN65hLP1OaKO4NFden7TRYp Gr Cris
  5. Hallo medeforummers. Ik werk sinds kort (door omstandigheden) met een pc van pak 'm beet 8 jaar oud. Het oude beestje doet 't nog goed, alleen met de mail heb ik problemen. Bij elke mail krijg ik een regel te lezen (boven in beeld, apart van de mail) "Om uw computer te beveiligen wordt deze website geblokkeerd voor het weergeven van inhoud met fouten in beveiligingscertificaten. Klik hier voor opties....." Als ik dan toch de inhoud van de mail wil openen moet ik soms wel 10 keer of meer klikken op de mail, maar soms gaat ie ook wel in 1 maal goed en soms weigert de pc de mail te openen of bv. de link in de mail, dit is heel vervelend, wat kan ik hier aan doen en hoe kan ik die regel boven in beeld doen laten verdwijnen??? Groeten Cris ( Tukker1)
  6. Ik heb alle mogelijkheden die jij opnoemt, uitgevoerd, maar ik krijg toch iedere keer de melding (klein wit schermpje) dat de pc in slaapstand gaat, hoewel het eigenlijk niet mogelijk zo mogen zijn. Soms komt dat schermpje al bij het opstarten en soms pas na 10 minuten, maar het komt zeker. Ik zit te denken aan de interne batterij of die er iets mee te maken heeft??
  7. Hallo Forum, Mijn computer gaat steeds vanzelf in de slaapstand. Soms al bij opstarten, voordat je iets kunt in- of afstellen. Soms doet de pc het 10 minuten en heb dus alle mogelijkheden om de slaapstand uit te schakelen, zoals energiebeheer, benut. Niets helpt, wat kan ik nog doen? Groeten Cris
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.