Ga naar inhoud

JensDS

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JensDS

  1. Het probleem is intussen uit zichzelf opgelost geraakt. Het was een slechte Windows update zoals ik verwacht had. Na de installatie van enkele nieuwe updates onlangs, is het freezen verdwenen. In elk geval bedankt voor de hulp, en hopelijk heeft iemand hier iets aan in de toekomst.
  2. Dat is ook gebeurd. http://speccy.piriform.com/results/FRKCmoYbQt3Y2t51Cz80XaX Het windows security center zegt trouwens dat mijn virusbescherming niet is ingeschakeld. Nochtans zegt mijn virusscanner Avira van wel...
  3. Ik krijg inderdaad de melding 'Windows Resource Protection did not find any integrity violations'. De freezes blijven echter. Kan het zijn dat dit ligt aan een slechte windows update? Of zou dit moeten hersteld zijn door deze scans?
  4. De DISM.exe is uiteindelijk toch gelukt. Hier het bestandje: sfcdetails.txt
  5. De DISM.exe blijft hangen op 20% en wil niet verder gaan :s Een probleem dat vaker voorkomt als ik het zo eens google.
  6. Hier is het logje van de scan. sfcdetails.txt Het zegt inderdaad dat er corrupte files zijn, maar dat hij ze niet kunnen fixen heeft. De kleine freeze is er dus nog steeds.
  7. Hier nog eens een logje. Ik betwijfel echt dat het een virus of malware is. AdwCleanerS0.txt
  8. Hallo, Sinds 12 februari om exact te zijn, heb ik last van kleine freezes op mijn laptop. Om de 40 seconden of zo hangt mijn laptop even vast voor een halve seconde. Het beeld blijft dan even vaststeken, en als er iets van geluid opstaat, hangt dit ook even vast. De freezes gebeuren niet noodzakelijk tijdens films kijken, gamen of iets anders. Het is algemeen. Ik merk bij mijn prestaties in taakbeheer ook geen echte spikes op wanneer het probleem voorkomt. Ik heb al enkele dingen geprobeerd om het probleem te proberen isoleren: - Malware-virusscan: niks veranderd. - dskchk: geen problemen. - SMART-check: geen problemen - booten in safe mode: hierin heb ik geen freezes dus een hardware probleem lijkt het niet te zijn. - systeemherstel: wil niet lukken, halverwege zegt hij dat het niet afgemaakt kan worden. - Drivers lijken mij ook allemaal geupdate te zijn. Als er nog opties zijn die ik niet heb overwogen, laat het mij gerust weten. Formatteren doe ik liever niet. Systeem: Dell Inspiron 17R SE (7720, mid 2012) Windows 8.1 Intel Core i7-3630QM CPU@2.40GHz 64-bitsbesturingssysteem, x64 Draadloos netwerk: Intel Centrino minikaart-N 2230, (802.11n+BT 4.0) Harde schijf: 2 x 1TB 5400rpm Grafische kaart: 2GB NVidia GEforce GT650M 130W Geheugen: 8.192MB 1.600 MHz Dual Channel DDR3 SDRAM 2 x 4.096 (=RAM: 8gb) Groeten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.