Ga naar inhoud

Tujul

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Tujul's prestaties

  1. Ja ik heb nog steeds hetzelfde probleem: bv als ik Microsoft Fix it 50123 run krijg ik weer de melding dat de systeembeheerder het systeem zo heeft ingesteld dat deze installatie niet kan worden uitgevoerd. Tijdens de voorgaande procedure zijn verschillende mappen in c:\ aangemaakt, zoals: C:\AdwCleaner C:\zoek_backup Hierin staan (ook) vir bestanden (dit zouden dus bestanden moeten zijn die geïnfecteerd zijn?). Zie ook bijgevoegd bestand. Wat kan ik allemaal verwijderen: bovengenoemde mappen en de gedownloade programma’s (adwarecleaner.exe, zoek.exe) Wat kan ik verder nog ondernemen om het probleem op te lossen. Of kan ik het probleem alleen maar oplossen om de fabrieksinstellingen terug te zetten en zijn dan alle problemen opgelost? Maar dit is natuurlijk de allerlaatste oplossing want van een paar programma's heb ik geen registratiecode meer.
  2. Ik heb AdwCleaner.exe uitgevoerd als administrator. Toen ik thuis kwam was het programma klaar, maar ik had wel een melding van AVG: Unknown. AVG detects this highly active virus. C:\users\Ani\Desktop\adwcleaner4.111.exe C:\users\Ani\AppData\Local\Temp\sqlite.dll C:\users\Ani\AppData\Local\Temp\Quarantine.exe Ik heb deze maar verwijderd en Verplaatst naar Quarantine. Het bestand was daarna ook van het bureaublad verwijderd. Ik kon de logfile AdwCleaner(S0).txt van vandaag niet vinden, er zat wel nog een in van een oudere datum. De file AdwCleaner(R4).txt van vandaag zit er wel in. Dus stuur deze maar mee, en dan hoor ik verder nog wel welke actie ik nu moet ondernemen. AdwCleanerR4.txt
  3. Ik heb zoek.exe gerund. Het venster wordt niet gesloten. De laatste regel is: EOF on wo 18-02-2015 at 10:37:58,87 EOF betekent toch End Of File. Kan ik het venster nu sluiten. En kan ik de log-file weer in C:/ vinden?
  4. In het configuratiescherm zie ik alleen maar een Java 7 Update 7 (64-bit) staan. Als ik die probeer te verwijderen krijg ik de melding dat dit op een CD-rom zou moeten staan en krijg het niet verwijderd. Zie de 2 bijlagen.
  5. Als ik gpedit.msc uitvoer gaat er een nieuw venster open maar het wordt ook weer meteen gesloten, ik kan zelfs niet zien wat erin staat! En het uitvoeren als sdministrator heb ik reeds vaak zonder succes gedaan.
  6. Als ik een bepaald programma wil uitvoeren krijg ik de melding: Windows installer kan niet uitgevoerd worden. De systeembeheerder heeft het systeem zo ingesteld dat deze installatie niet kan worden uitgevoerd. Ik heb maar een account met administrator rechten. Hoe los ik dit probleem op? Bij voorbaat dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.