Ga naar inhoud

hvdvtv

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over hvdvtv

  • Verjaardag 25-11-1944

hvdvtv's prestaties

  1. Het bestand:autoDVRconvert kan ik (als adm.)uitvoeren, maar ik krijg dan de foutmelding: converting one or more filters coult not be added to the graph. Dat klopt dan denk ik wel wans de andere 5 bestanden zijn niet geinstalleerd...
  2. Hartelijk dank voor je snelle reactie.! Het bestand: autoDVRconvertv1.3 sla ik op. Dit kan ik openen door erop te dubbelklikken: Dan krijg ik 6 bestanden: alternate MPG auto DVR convert dump MpgMux Reg filters VMV output Met de rechter muisknop krijg ik niet de mogelijkheid om een bestand te kunnen installeren... Alleen maar: openen / knippen / copieren / eigenschappen... Ik kan mij niet voorstellen, dat ik wat verkeerd doe, maar het lukt nog steeds niet... Ik ben er al een hele tijd mee bezig... Mogelijk heb je nog een idee..? Bij voorbaat dank !
  3. Ik heb (van de site)www.heimiko.com het conversieprogramma autoDVRconvert 1.3 gedownload. Helaas lukt het mij niet om dit programma te installeren op mijn(Vista)pc. Wie kan mij helpen ? [voor het converteren van dvr-ms naar wmv] Bij voorbaat hartelijk dank.!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.