Ga naar inhoud

jazzer

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jazzer's prestaties

  1. Het probleem is na de heropstart van mijn pc verdwenen.
  2. Gewoonlijk gebruik ik in Internet Explorer 11 de F11-toets om de browser weer te geven (zonder menubalk, opdrachtbalk ...) in volledig scherm. Nu werkt dat blijkbaar niet meer. Dat geldt eveneens voor klikken op het icoontje "volledig scherm" in de opdrachtenbalk. Zou Microsoft dat gewijzigd hebben in een of andere update, of kan het aan iets anders liggen?
  3. Paragon lijkt me het interessantst, maar dat is misschien maar een indruk. Het vervelende bij dit soort van programma's is dat je normaliter het risico niet neemt om een echte test (dus ook alles laten herinstalleren) te doen. Daarom zijn vooral ervaringen van (vele) anderen nuttig.
  4. Oei, dat vreesde ik al. Dan heb ik in feite totaal niets aan zo'n soort van image. Zijn er betrouwbare - en liefst gratis - alternatieven die (vanaf een USB geheugen) wel de achteraf geïnstalleerde programma's herstellen?
  5. Als ik op mijn PC de C:\ mappen bekijk, zie ik o.a. 20,4 GB voor Windows, 4 GB Program Files (x86) en 1,2 GB Program Files. Er is ook een RefreshImage van 10,9 GB. Zopas heb ik een USB-herstelstation ("incl. herstelpartitie") gemaakt dat 12 GB groot blijkt te zijn. Microsoft zegt "Als je problemen hebt met je pc, kun je proberen om deze te vernieuwen, opnieuw in te stellen of de pc te herstellen. Door je pc te vernieuwen, installeer je Windows opnieuw met behoud van je persoonlijke bestanden en instellingen. Hierdoor blijven ook de apps behouden die zijn geleverd bij de pc en de apps die je hebt geïnstalleerd via de Windows Store." Nu vraag ik me af of bij zo'n vernieuwing ook al mijn "ouderwetse programma's" (die ik met CD-ROM's installeerde en dus niet via de Windows Store) hersteld worden. In de Windows-map zullen wellicht allerlei overbodige dingen staan en ik veronderstel dat de systeemkopie gecomprimeerd werd, maar het grootteverschil tussen de bestanden op de PC en die op het USB geheugen doet me vermoeden dat het herstelstation een image bevat zonder alle oudere programma's. Waar of niet waar?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.