Ga naar inhoud

pcxleek

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pcxleek's prestaties

  1. ik wilde deze overigens in windows 1o plaatsen maar daar staat: voer een bericht in terwijl ik daar al een bericht heb ingevoerd..
  2. wonder boven wonder heb ik als pc leek windows 10 weten te installeren (clean) en nu ben ik dus benieuwd hoe ik mijn word bestanden (ik had word 2010 op windows 8) kan openen en bewerken... ik ben sowieso opzoek naar een goede (illegale) versie van word, het liefst gewoon weer word 2010, zodat ik weet wat ik aan het doen ben. Ik houd niet van al die nieuwe dingen, ik wil gewoon paginanummers kunnen invoeren, en lekker typen, en meer ook niet. Nu kan ik dus d​e bestanden niet meer openen.. kan iemand me helpen? oja, ik heb begrepen dat die office 356 oid alleen 1 maand gratis is ? en vervolgens moet je daar ook voor betalen, klopt dat? ik wil graag een gratis versie van een goed vertrouwde word.. zodat ik mn bestanden weer kan openen + gewoon weer lekker aan de slag kan.. iemand tips?
  3. Hai, ik heb een 2e hands computer gekocht bij een 2ehands winkel in Rotterdam, toen ik hem kocht deed de muis het al niet goed (de muispad /touchpad), als ik met me vinger erover heen ga voelt het erg stroef aan en als ik bijv. met de muis naar beneden ga dan selecteert hij vaak automatisch dingen, terwijl ik enkel met mijn muis wil verplaatsen (via het touchpad) een ander probleem is dat hij een bromgeluid maakt. Na ongeveer een halfuurtje achter de laptop te hebben gezeten, begint hij hiermee. ik heb echt GEEN ENKEL verstand van pc's .. maar ik ben al naar een pc maker geweest, heeft me een paar tientjes gekost om van windows 8, windows 7 erop te zetten maar alsnog is het probleem van de muis + bromgeluid niet opgelost.. heeft iemand enig idee wat t is, en wat ik er aan kan doen? alvast heel erg bedankt, want ik weet me echt geen raad met deze pc.. (heb m al naar verschillende mensen gebracht).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.