Ga naar inhoud

Bergsas

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bergsas's prestaties

  1. Helaas heeft de muis het slechts 1 x gedaan zoals je iets eerder kunt lezen. Toen was deze ook zichtbaar als onbekend apparaat. Na deze ene keer bleef ie echter muisstil en laat zich niet meer zien. De gesuggereerde actie kan ik dan ook niet uitvoeren. Zit er echt enorm van te balen! Logitech stelt voor om m'n hele laptop opnieuw te installeren, dus alles eraf en dan windows7 opnieuw installeren. Dit gaat me veel te ver voor alleen zo'n muis!
  2. De unifying software heb ik al gedownload. Maar deze herkend zelfs de usb ontvanger niet als zodanig, blijft maar vragen om de usb ontv er in te steken.... Het is echt een probleem op mn laptop, maar waar het precies is zit is n raadsel...
  3. Dank je wel. Helaas....ik heb stuk voor stuk voor alle usb-onderdelen de installatie ongedaan gemaakt. Opnieuw opgestart. Usb-ontvangertje erin gestopt en opnieuw de foutmelding gekregen dat het stuurprogramma voor de usb ontvanger niet is gevonden.... Wat nu nog?????
  4. Stuurprogramma bijwerken lukt niet aangezien deze muis geen stuurprogramma heeft. Er wordt dus ook niets gevonden, ook niet op de site van Logitech. Inmiddels alle tips uit de genoemde links uitgeprobeerd, zonder resultaat. Dus....mijn muis doet het nog steeds niet!!! Iemand nog tips/oplossingen?
  5. Uitgevoerd en krijg de melding "er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden"...
  6. http://speccy.piriform.com/results/yZRhTREWJx0wUnDdgWrD28Q http://speccy.piriform.com/results/BvFYrXCbwa06ei8JD2E45bz Hoop dat je hier wat aan hebt? Mijn vorige muis is tijdens m'n verhuizing geplet. Dit was een plm 4 jaar oude trust usb muis die altijd zonder enig probleem heeft gefunctioneerd.
  7. Ja, dat heb ik althans geprobeerd. Maar nadat in dit programmaatje gevraagd wordt om de usb ontvanger aan te sluiten, gebeurt er niets wanneer ik dit doe. Dus op één of andere manier herkent ook deze software niet de usb ontvanger... En dat is vreemd, wat in apparaatbeheer verschijnt ie wel als onbekend apparaat. Los daarvan, komt de muis überhaupt niet ergens opploppen. Tis om gek van te worden. Zó irritant. Maar de trust muis die ik vorige week kocht, deed het ook al niet, dus die heb ik ingeruild voor deze logitech. Dus weer een andere muis kopen geeft waarschijnlijk dezelfde problemen.... Maar wel fijn dat jullie meedenken....welke opties heb ik nog?
  8. Nee helaas! Dat was een quote van iemand uit het fok-topic maar deze oplossing werkte bij mij dus niet.... Misschien ben ik niet duidelijk genoeg geweest. Het rare is, dat jouw oplossing dus éénmalig werkte, maar nu niet meer, wat ik ook probeer....
  9. Inmiddels contact gehad met Logitech maar zij komen er ook niet uit. Iemand suggesties????
  10. Dit topic had ik zelf idd ook gevonden. Deze suggesties hielpen niet. Onderstaande oplossing uit dat topic heb ik niet kunnen proberen aangezien ik onder apparaatbeheer geen optie heb kunnen vinden om de genoemde map voor stuurprogramma's te veranderen. Mijn probleem blijft dus bestaan. Iemand nog ideeen? quote: jaaaaa hij doet het! ik heb nu inderdaad onder apparaatbeheer heb ik de map veranderd waarin hij naar stuurprogamma's zocht! Op dinsdag 29 oktober 2013 21:13 schreef cobain1994 het volgende:
  11. Ahrgh ik heb te vroeg gejuicht. Na het afsluiten van de laptop kreeg ik vanmorgen hetzelfde probleem. Allereerst is het natuurlijk heel vervelend om telkens na afsluiten deze handelingen te moeten verrichten. Maar erger nog, dit keer hielp het niet. De melding dat er een stuurprogramma moet worden geïnstalleerd blijft verschijnen. En ook dit keer verschijnt de usb ontvanger wederom in "onbekende apparaten" en de muis wordt helemaal niet herkend. Nog suggesties wat te doen?
  12. Clarkie, Optie 1 bood geen soelaas. Maar optie 2 heeft m'n probleem opgelost! Had alles wel geprobeerd maar niet in deze volgorde. Bedankt!
  13. Na de dood van mijn Trust USB muis heb ik vandaag een Logitech M235 aangeschaft. Plug & play... Niet dus. De USB wordt wel herkend, en verschijnt dus in m'n apparatenoverzicht. Echter, niet als muis. Blijf de foutmelding krijgen dat er een stuurprogramma voor dit onbekende device moet worden geinstalleerd. Maar dat is er dus niet en ook niet nodig. Op mijn andere laptop was het inderdaad plug&play, de muis doet het super. Aan/uit zetten, en resetten laptop incl batterij eruit, helpt niet. Wat te doen??? Het is een HP laptop met windows 7 professional er op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.