Ga naar inhoud

Vera

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Vera's prestaties

  1. Bedankt Clarkie!! Het is eindelijk gelukt!!! Pff ik had dus in gmail nog iets niet goed staan... na aanleiding van uw antwoord op iemand anders zijn vraag kon ik het aanpassen.
  2. Ik probeer mijn gmail in microsoft outlook te krijgen ik doe alles wat er gezegd word: -gmail op POP of IMAP zetten - outlook nieuwe email toevoegen aanklikken dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende mail. - inkomend POP3 995 voor deze server is een gecodeerde verbinding vereist SSL aanvinken - uitgaand 465 voor deze server is een gecodeerde verbinding vereist SSL aanvinken Ik druk op ok en ga mijn accountinstellinge testen en krijg dan het probleem: Netwerkwachtwoord opgeven. Ik heb dan .....@gmail.com plus mijn wachtwoord maar hij springt steeds weer op terwijl mijn gebruikersnaam/emailadres goed is en mijn wachtwoord ook wie kan mij hierbij helpen???? Ben al de hele dag bezig en het lukt gewoonweg niet :-(
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.