Ga naar inhoud

paulfrit

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

paulfrit's prestaties

  1. Is opgelost, het waren inderdaad de video drivers. Bedankt iedereen voor de info en helpende hand.
  2. Heb de laatste drivers gedownload en geïnstalleerd, en het is de volledige versie de die die droske in de link aangeeft. Blue screen krijg ik niet, het signaal valt gewoon uit. Ik ga vandaag de drivers nogmaals installeren en proberen we nog eens.
  3. Jaja legaal gekocht full version, bij alternate in Aartselaar, er zitten 2 dvd s bij 32 en 64 en heb ze allebei geprobeerd en is steeds zelfde resultaat. Ga morgen eens proberen met in de bios te kijken, is al laat nu maar toch nog iedereen bedankt voor de reacties mvg Paulfrit
  4. Is niet aanwezig moederbord is gygabite 6quad, zou het de videokaart kunnen zijn? Volgens de upgrade assistent is deze compatibel mits nadien de juiste drivers voor 8.1 te installeren uiteraard. Deze werkt perfect onder vista. Zelfs voor ik da landinstelling kan invullen heb ik eerst een hele minuut een leeg paars scherm, het gaat dus blijkbaar enorm traag Alvast bedankt voor jullie reacties.
  5. Ik kom zover niet; kan enkel de landinstellingen invullen, setup verschijnt en dan valt elke keer beeldsignaal weg. Ik kan zelfs de productcode niet invullen.
  6. Wil een upgrade doen en heb het volgende probleem. Win 8.1 dvd ingestoken en opstarten vanaf dvd. Krijg dan windows logo, nadien paars scherm dan de landinstellingen tot dusver alle goed. Krijg dan scherm met melding setup wordt gestart, en dan valt mijn beeld(videokaart) uit. Ik heb al gezocht op google en een paar keer dezelfde problemen tegengekomen, doch nog geen oplossing gevonden. Volgens het programma van ms is mijn pc volledig compatibel. Quad core 2,75 - 4mb ram en videokaart ati hd 3870X2. Stuurprogramma vista ultimate 64bit Mischien iemand een oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.