Ga naar inhoud

greeneyes

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

greeneyes's prestaties

  1. Hi, ik gebruik Advanced System Care al jaren, heb nooit eerder problemen gehad. Ik heb net Avast gedeinstalleerd en er een ander virusscan (tijdelijk) opgezet, heb nu geen problemen. Heb contact gezocht met Avast en wacht het antwoord even af. Bedankt voor je tip! Ik ga het zeker uitproberen, als het probleem blijft.
  2. Nou het is weer zo ver hoor, heeft het heel even gedaan, toen ik de brower afsloot en opnieuw opende het zelfde probleem. Hieronder het log bestand. log.txt
  3. Hallo, lijkt erop dat alles het weer doet! Heb nogmaals Firefox gedeinstalleerd, overgebleven files opgeschoond en opnieuw geinstalleerd. Dank voor je reactie.
  4. Hallo, Sinds gistermiddag krijg ik als ik via Mozilla Firefox zoals hieronder bij Facebook, de melding: Beveiligde verbinding mislukt Fout tijdens het verbinden met www.facebook.com. SSL ontving een record die de maximaal toegestane lengte overschreed. (Foutcode: ssl_error_rx_record_too_long) De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat de echtheid van de ontvangen gegevens niet kon worden geverifieerd. Neem contact op met de website-eigenaars om ze over dit probleem te informeren. Ik ben uren bezig geweest om het probleem op te lossen, maar kom er echt niet uit! Heb toen telefonisch hulp gevraagd aan mijn zoon, hij raadde me aan mijn Avast Virusscanner eens uit te zetten en het dan weer te proberen, ik kon toen wel op alle websites komen. Zodra deze weer aan stond, ging dit niet meer. Een vreemde zaak! Ik hoop dat iemand me kan helpen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.