Ga naar inhoud

flaffie

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over flaffie

  • Verjaardag 02-02-1975

flaffie's prestaties

  1. Sinds enige tijd zie ik een icoontje op het bureaublad van mijn tablet. Ik kan het niet aanklikken en ik vind geen info wat het zou kunnen zijn. Ik heb een samsung galaxy tab pro met android 4.4.2.
  2. Ja, dat heb ik ook al geprobeerd. NTFS geeft hetzelfde resultaat. Ik gebruik het kaartje in een zoom h1, het werkt nog maar maakt slechts opnames tot 45MB.
  3. Als FAT. Soms leest hij de kaart niet, dan weer wel en vraagt hij om te formateren, dat lukt ook eens wel en dan weer niet maar hij blijft slechts 45MB als schijfgrootte weergeven. Ik heb Killdisk for windows al geprobeerd. Dat zou "alle waarden weer op nul moeten zetten" of zoiets maar het helpt niet.
  4. Ik heb een micro sd kaart van 2 gb die tot voor kort goed werkte. Maar nu wordt er nog slechts 45MB capaciteit aangegeven. Het ligt aan de kaart zelf want een andere kaart werkt nog prima in de kaartlezer. Er wordt gevraagd om te formateren maar dat helpt niet. Is er een programma dat die kaart weer "clean" kan maken?
  5. Heb wat problemen om de afbeelding leesbaar te krijgen, vandaar dit tekstbestand: Overzicht Besturingssysteem MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Processor Intel Core 2 Quad Q8300 @ 2.50GHz 41 °C Yorkfield 45nm Technologie RAM 6,00 GB Dual-Kanaal DDR3 @ 531MHz (7-7-7-20) Moederbord PEGATRON CORPORATION Eureka3 (CPU 1) 40 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) 512MBGeForce G210 (Onbekend) 93 °C Harde schijven 977GB Western Digital WDC WD10EADS-65M2B0 ATA Device (SATA) 31 °C Optische schijven hp CDDVDW TS-H653R ATA Device Audio Realtek High Definition Audio ********* Graphics Monitor Naam SyncMaster op NVIDIA GeForce G210 Huidige resolutie 1920x1080 pixels Werkresolutie 1920x1032 pixels Status ingeschakeld, primaire Monitorbreedte 1920 Monitorhoogte 1080 Monitor Bpp 32 bits per pixel Monitorfrequentie 60 Hz Apparaat \\.\DISPLAY1\Monitor0 GeForce G210 GPU GT218 Apparaat ID 10DE-0A60 Herziening A3 Subvendor Onbekend (1B0A) Huidig prestatieniveau Level 3 Huidige GPU clock 589 MHZ Huidige geheugen clock 499 MHZ Huidige shader clock 1402 MHZ Spanning 1.000 V Technologie 41 nm Releasedatum 2009 DirextX ondersteuning 10.0 DirectX shader model 4.0 OpenGL ondersteuning 3.0 Bus interface PCI Express x16 Temperatuur 90 °C ForceWare versie 259.36 BIOS versie 70.18.09.00.10 ROPs 32 Shaders 168 unified Fisiek geheugen 512 MB Virtueel geheugen 3328 MB Aantal prestatieniveau's: 3 Level 1 - "Default" GPU clock 135 MHZ Geheugen clock 135 MHZ Shader clock 270 MHZ Level 2 - "2D Desktop" GPU clock 405 MHZ Geheugen clock 405 MHZ Shader clock 810 MHZ Level 3 - "3D Applications" GPU clock 589 MHZ Geheugen clock 499 MHZ Shader clock 1402 MHZ OpenGL Version 3.3.0 Vendor NVIDIA Corporation Renderer GeForce G210/PCI/SSE2 GLU Version 1.2.2.0 Microsoft Corporation Values GL_MAX_LIGHTS 8 GL_MAX_TEXTURE_SIZE 8192 GL_MAX_TEXTURE_STACK_DEPTH 10 GL Extensions GLU Extensions
  6. Ik zou mij deze grafische kaart willen aanschaffen en vervolgens zelf installeren: SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 6450 - 1 GB GDDR3 - PCI-Express 2.1 Maar ik weet niet of deze op mijn pc past. Even wat specificaties van mijn pc en huidige grafische kaart: (zie tekstbestand in volgend bericht) Mijn huidige kaart heeft dus een PCIexpress 16 slot, de nieuwe kaart heeft een pci express 2.1 slot. Kan dit een probleem zijn? Alvast bedankt.
  7. Het ziet ernaar uit dat het zal LUKKEN Ik las ergens dat de meeste video-recorders met twee scartaansluitingen slechts één aansluiting hebben die een signaal naar buiten stuurt. Ik heb die dus verwisseld en het lukt, het lukt gewoon. Kun je dat geloven? Dank voor de tips maar deze kluns verdient toch applaus voor het grotendeels zelf uitdokteren O ja, ik las ook dat de meeste video-recorders geen s-video uitsturen dus mijn tip aan anderen is: probeer composietverbindingen en probeer de verschillende scartaansluitingen op vhs als die er meerdere heeft. greetz ---------- Post toegevoegd om 12:18 ---------- Vorige post was om 12:17 ---------- Damned Clarkie, ik lees je nu net. Je was me voor met het verwisselen van die scartaansluitingen. Maar erg bedankt voor het meezoeken.
  8. Ik heb de video maar weer op tv aangesloten. De video speelt af op tv maar in mijn software krijg ik tv1 te zien (en die neemt het programma dan ook op), bovendien is het beeld verre van zuiver en ook nog eens zwart-wit, het geluid is ok. Dus ik ben al iets verder geraakt. Iemand een idee hoe ik de video ook in mijn software te zien krijg en hoe ik dan beter beeld zou kunnen krijgen? ---------- Post toegevoegd om 11:39 ---------- Vorige post was om 11:29 ---------- Ik leer bij , heb hier ergens nog een composiet kabel gevonden, ingeplugd en meteen beter beeld en kleur Ik las nochtans dat s-video beter zou moeten zijn dan composiet. Dus nog één vraagje. Waarom verschijnt de video op mijn tv en niet in mijn software, daar krijg ik tv1 te zien. Als iemand mij hierbij zou kunnen helpen dan zou ik echt heel happy zijn. Zit nu al dagen te klooien.
  9. Ik ben nu aan het proberen met avs videorecorder. Er staat "selecteer opnameapparaat". AVerMedia Cx23888 Video Capture OF USB 2.0 Grabber Ik selecteer USB 2.0 grabber Vervolgens laat ik "aanbevolen indeling" staan en dit omvat video indeling: MPEG2, 640-480, 30.0 fps, 6,05 mbits audio-indeling: mp2 44100 hz,128kbps Als ik de opname start, heb ik geen beeld of geluid. ook niet als ik "AVerMedia Cx23888 Video Capture" als opnamebron selecteer.
  10. Ik heb twee scart aansluitingen. Het is me al gelukt om de video op tv te laten afspelen maar het lijkt me beter om rechtstreeks naar pc te gaan. Ik krijg echter geen beeld of geluid (één keer het geluid van tv1!, ondanks dat de video op tv afspeelde). Misschien moet ik nog eens andere software proberen want het ziet er niet naar uit dat ik beeld en geluid zal krijgen.
  11. Het installeren van de drivers is gelukt, Ulead blijft crashen. Andere software gedownload. Moet ik de vhs eigenlijk met de tv verbinden. Als ik rechtstreeks met pc verbind, zou het dan lukken? ---------- Post toegevoegd om 10:14 ---------- Vorige post was om 10:01 ---------- Ik gebruik nu debut video capture software. Ik vind het nogal ingewikkeld om in te stellen. Heb de vhs rechtstreeks op pc aangesloten dus via scartverloopstekker (s-video en audio verbonden met s-video en audio op usbgrabber en dan via usb in de pc). Wat zitten zoeken naar juiste instellingen (secam, s-video...) maar geen beeld.
  12. Hier ben ik weer:dong: Het lijkt me voorlopig niet te lukken. Ik heb de tv via scart met de vhs recorder verbonden en dan via de tweede scart van de vhs naar pc. Op die tweede scart heb ik de scart adaptor aangesloten, daarop s-video en de audiokabels. Die lopen dan door middel van de logilink videograbber via usb naar de pc. Er zat ook software van Ulead bij. Ik heb de stuurprogramma's en drivers voor logilink gedownload (windows 7) maar het lukt niet om die te installeren. Als ik de logilink aanklik kan ik klikken op "instellingen wijzigen" en dan op "stuurprogramma bijwerken", maar dit lukt niet, ook niet handmatig. Als ik in Ulead de filmwizard open, lees ik "het kleurenschema is gewijzigd in windows7basic", het programma meldt "reageert niet" maar een paar seconden later is dit verdwenen. Vervolgens klik ik op "vastleggen". Bij "bron" staat "AVerMedia cx23888 BDA Tuner/Demod". Ik wil dan "ander analoog of tv apparaat" selecteren en dan crasht Ulead keer op keer. Kan iemand mij hierbij helpen, aub?
  13. Hartelijk dank voor uw antwoord. Ik heb uren gezocht tot het mij duidelijk werd dat ik aparte male kabels voor audio moet bijkopen, ik veronderstelde dat die grabber echt kant en klaar was. Ik heb nog een s-video kabel liggen en een audiokabel dus hoef alleen maar die scartstekker bij te kopen. Hopelijk lukt het, ben er nog niet gerust op. Dank u.
  14. Ik denk dat ik het verkeerde hulpstuk gekocht heb. Ik ben van plan om het met deze te proberen. Dus dit toestel gaat in de scartaansluiting van de vhs-video en dan verbind ik de audio-tulpuitgangen en de s-video met mijn pc. En ik zet het kaartje op "output". Zou dit lukken? Ik heb geen zin om nog eens het verkeerde aan te kopen.
  15. Onlangs heb ik me bovenstaand ding aangeschaft om vhs naar pc te converteren. Ik heb een videorecorder maar heb geen flauw idee hoe ik moet aansluiten. De video heeft alleen scart en van die antenne aansluitingen. Dan maar geprobeerd om de beelden op mijn dvd recorder op te nemen. De beelden van de vhs worden afgespeeld maar na opname krijg ik alleen maar zwart beeld en geen geluid (heb iets gelezen van kopieerbeveiliging). Maar goed, eigenlijk heb ik die converter gekocht en die wil ik dus ook gebruiken. Of moeten die kabels via de tv ipv vhs recorder (en dan nog, op de flatscreen zitten ook alleen maar connectoren zoals die videograbber, zonder pinnetjes om in te pluggen dus). Ik snap er eerlijk gezegd niet veel van. Bij mijn weten hebben de meeste vhs recorders geen aansluitingen met pinnen waar je die vhs grabber kunt op aansluiten toch? Kan iemand mij eens goed uitleggen hoe het zit want ik raak niet wijzer van mijn internetzoektocht. Dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.