Ga naar inhoud

yentl050

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

yentl050's prestaties

  1. Hallo , Ik heb al heel lang problemen met terugkomende BSOD's dus heb ik mijn pc een keer naar de winkel gebracht maar die vondt niet wat er mis was met de pc . Getest op hoge temperaturen , stof verwijdert , alles geüpdate en een paar programmatjes verwijdert . Ik kreeg dan mijn pc terug en ik had nog steeds last van BSOD's maar nu was het onmogelijk om nog een game te spelen want ik had gegarandeerd last van het beeld dat bleef hangen met het gevolg van een BSOD ( league of legends / hearthstone / diablo 3 ) . Dus als ik mijn grafische kaart update wordt het probleem alleen maar erger . Ik heb alle bestanden van mijn grafische kaart een keer verwijdert dan en de nieuwste updates van Nvidia geïnstalleerd maar zonder goed resultaat . Windows heb ik ook al een keertje helemaal opnieuw geïnstalleerd maar dat werkte ook niet . alle belangrijke updates van windows heb ik ook geïnstalleerd heb ik ook gedaan . Ik heb nog een foto van speccy en bluescreenview toegevoegd aan dit bericht . ( geen problemen met de pc totdat ik een game speel )
  2. Het is niet meer nodig . De persoon had mijn grafische kaart geüpdate dus heb ik eens geprobeert om de update ongedaan te maken en alles werkt nu . Dank u voor alle hulp !
  3. Ik heb mijn pc naar de winkel gebracht en de persoon die aan mijn pc heeft gewerkt vond niets aan de grafische kaart . Hij heeft wat programma's verwijdert en stof weggedaan . De complete freezes zijn gestopt maar als ik nu een spelletje wil spelen dan heb ik kleine freezes na een minuut , de freezes duren 1-15 seconden en daarna kan ik terug voor een minuutje spelen . Het scherm flipt helemaal als bij de kleine freezes . Dat kan je zien aan de afbeeldingen in de bijlagen . Mijn pc kan deze games normaal makkelijk aan op de hoogste settings . ( diablo 3 / league of legends ) . Ik weet niet wat ik nu moet doen want ik heb mijn pc al 2 keer laten ergens laten repareren en ik heb nog altijd problemen .
  4. Ik weet niet of het iets helpt maar ik zal het toch maar mededelen . Ik kan op mijn scherm schakelen van HDMI scherm naar DVI-D scherm . Wanneer het HDMI scherm helemaal vasthangt ( freezed ) kan ik schakelen naar het DVI-D scherm en dan krijg ik op het DVI-D scherm een blue screen . Normaal is het DVI-D scherm een gewoon zwart scherm waar ik niets op kan doen dus zit ik altijd op het HDMI scherm .
  5. sorry , was bij het vorige bericht een afbeelding bij te plaatsen .
  6. de usb is 8gb. De pc valt terug regelmatig uit en wat er ook soms gebeurt als ik de pc terug heb opgestart nadat hij vastzat is dat de pc de grafische kaart misschien niet vindt . Want ik kan nvidia configuratiescherm niet openen en de grafische kaart staat ook niet bij apparaatbeheer . ( normaal staat er onder de intel® HD Graphics 4000 , Nvidia Geforce GTX 555 )
  7. Ik heb het opnieuw gedownload maar ik krijg nog steeds hetzelfde error bericht .
  8. Ik heb mijn usb bootable gemaakt maar als ik nu de memtest op mijn usb wil zetten krijg ik een error . error decompressing data , Corrupted file ?
  9. Ik stel de usb als first boot in in de bios en ik save daarna , maar de pc start zoals normaal op .
  10. Ja ik heb dit bestand gebruikt .
  11. Dit lukt mij niet , Ik heb het bestand uitgepakt in de usb en daarna de instructies gevolgd maar als ik in de bios bij first boot device de usb zet en daarna save . Start hij de scan niet .
  12. Ik zou deze test graag doen maar ik vind geen cd die ik kan gebruiken voor de test . Kan ik mijn geheugen niet testen op een andere manier ?
  13. Ik heb die benchmark test nog eens gedaan en nu zonder andere acties uit te voeren .
  14. Ik heb mijn pc begin 2012 gekocht en ik heb er geen garantie meer op .
  15. Ik heb het sata-kabeltje gecontroleerd en het was goed aangesloten , voor de zekerheid heb ik hem toch eens uitgetrokkken en terug ingestoken . Daarna heb ik de benchmark test opnieuw gedaan .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.