Ga naar inhoud

User2015

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

User2015's prestaties

  1. Ik begrijp het maar zag staan dat je de bijlage wel al had bekeken En als je met een besmette computer zit is elke minuut cruciaal. Hoe kan ik trouwens mijn mogelijk besmette usb sticks weer gebruiken?
  2. Probleem met het geluid opgelost. Heb de realtek drivers geinstalleerd
  3. Zo ziet mijn vorige knop er dus regelmatig uit: Enig idee wat dit is?
  4. Zo ziet het streepje er ongeveer uit. Het is enkel als ik SOMS met men muis over de 'vorige pagina' knop ga
  5. Nu,de popup (snap5) , komt na de startup er nog steeds op. Ook hoor ik het geluidje dat een driver niet is geinstalleerd ofzo. Je kent het geluid als je een USB ofzo insteekt, het tegenoverstellende geluid daarvan. Het klinkt ongeveer zo 'tu du du' Alsook, mijn voorste headphone aansluiting werkt niet als ik er iets op aansluit. Heb onlangs mijn pc geherinstalleerd en ik denk dat er nog drivers ontbreken ofzo. Ik heb daarna niets speciaals gedaan. Logje zit als bijlage erbij AdwCleanerS1.txt
  6. Wat ik wel merk, en ik begrijp wat u probeert te zoeken. De hacker injecteerd zijn script in firefox. Soms als ik met de muis beweeg over de 'vorige pagina' knop,zie ik iets wat niet hoort. Weet niet goed hoe ik het moet uitleggen. Ik probeer een snap te maken Er komt een soort ja hoe moet ik het zeggen. Pixel op. Precies of ik gebruik een beta versie van firefox waar nog fouten inzitten. Een soort van streepje zeg maar. Dit komt soms als ik met de muis over de vorige knop ga. Een soort flickering pixel achtig ding. Niet groot hoor. Maar gewoon ja, weet echt niet hoe ik het moet verwoorden. Alsof er een bug in de vorige knop zit ofzo Het soort streepjes als je scherm niet goed is aangesloten of er een probleem is met de videokaart. Echt niet groot of storend,maar wel argwaantrekkend
  7. Maar dan komt de toolbar toch terug? Hier als bijlage het logje en een snap van de overblijvende popup zoek-results.txt
  8. Het ligt aan men VPN denk ik. Google.ae (arabische emiraten) Logje komt er zo aan. En heb het over Yahoo Messenger dat niet meer werkt.
  9. Nu deed ik net een prestatiescan met Avast free anti virus, en kom uit op dit: Moet ik dit voltooien of gaan er dan belangrijkste instellingen verloren? En ben inderdaad af van de popups. Maar nu komt er een andere op. Iets met updatetooler ofzoiets. Alsook werkt Yahoo niet meer Uuuhm ik weet niet of ik de enige ben maar Google staat in het Arabisch? Er staat naast google Arabische Emiraten? WTF
  10. Geen malware gevonden en er werd geen logje geopend ofzo? Hoe kan ik nu zeker zijn dat men pc malware/trojan vrij is?
  11. Ik heb trouwens nog een router liggen. E3000 van CISCO. Kan ik met een VyprVPN nog meer doen zoals de VPN instellen vanaf de router? Je kon ook zoiets doen met de router zodat je nog meer kan aanpassen. Wie weet hoe het nuweer noemt? als ik intype router flashen kom ik op niks uit.
  12. Ik wou daarnet een nieuwe snap plaatse maar toen kreeg ik deze melding: 2 bijlages de melding en een snap van zonealarm.
  13. Hier een snip als bijlage: ik gebruik een VPN maar heb daar niets aan veranderd. enkel via the vyprvpn app. is het nodig om aan die opties iets te veranderen? mvg vreemd. een reactie die ik daarnet plaatste kwam hierop het scherm toen ik op meer opties klikte. mmm..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.